Andreas Lundstedt

Skäggigt...

andreaslundstedt

20121010-184811.jpg
Finns det några snälla barn? Ho ho ho…
Håller på att bli en gayigare variant av jultomten. Kliar lite oskönt men jag håller ut till på söndag

20121010-184953.jpg
Ikväll går jag och lyssnar på min fina vän Sarah Dawn Finer som har releasekonsert för sin splitternya platta. Jag har tjuvlyssnat. Den är bra. Väldigt bra.
Kram

 • Petra Nilsson

  Du är jättesnygg i skägg! Stor kram till dig

 • Carina

  Du är super snygg i skägg!!! Men inte längre än till söndag då blir det nog för långt. Men ansa det och behåll det! Lova att du inte sparar och ser ut som Ölands bonden inte snyggt! Ha en trevlig kväll!

 • Annika

  Jag tycker också att du passar bra i skägg,så låt skägget vara du!riktigt snygg är du!!Sarah verkar vara en kanon tjej hon sjunger bra dessutom :)

 • Lena i Norrköping

  Ja ja jag får erkänna att nu ser du riktigt snygg ut i skägg. Men du är alltid snygg. Kommer ihåg när jag var med min kusin Lotta Furebäck på en final på Floorfiller, du var en av domarna. Det var första gången jag träffade dig. Jäklar i min låda vad snygg du var IRL. Sa till min kusin att du verkligen var en 10poängare!!! Och det är du verkligen med eller utan skägg! Och var inte orolig för födelsedagar, du är en av de som verkligen blivit snyggare o snyggare med åren!

 • Mala från Hälsingland

  Tycker oxå du passar i skägg , du är alltid lika snygg . Sara har verkligen en otrolig sångröst, gillar henne mycket. Ha en trevlig dag.

 • Julia

  Tycker du e jättesnygg o Sara sjunger underbart o du me kramiz :)

 • mamma

  Du är snygg i skägg, även utan. Börjar det bli lite grått? Den finns hjälpmedel. Puss

 • Marie

  Visst klär du i skägget, men så mycket längre får det inte bli. Inget sånt Björn och Benny- skägg.
  Och turknutte som får gå och se Sarah, hon har en makalös stämma den kvinnan.

 • R-M

  Ha en jättemysig kväll och tycker också du ska ha skägget kvar, det är jättesnyggt och passar dig så bra.
  Kram

 • Kajsa

  Du passar jätte bra i skägg, så låt det vara kvar =D

ANNONS
ANNONS