Skäggigt…

10 oktober 2012 10 kommentarer
Okategoriserade

20121010-184811.jpg
Finns det några snälla barn? Ho ho ho…
Håller på att bli en gayigare variant av jultomten. Kliar lite oskönt men jag håller ut till på söndag

20121010-184953.jpg
Ikväll går jag och lyssnar på min fina vän Sarah Dawn Finer som har releasekonsert för sin splitternya platta. Jag har tjuvlyssnat. Den är bra. Väldigt bra.
Kram

10 kommentarer

Visst klär du i skägget, men så mycket längre får det inte bli. Inget sånt Björn och Benny- skägg.
Och turknutte som får gå och se Sarah, hon har en makalös stämma den kvinnan.

Ja ja jag får erkänna att nu ser du riktigt snygg ut i skägg. Men du är alltid snygg. Kommer ihåg när jag var med min kusin Lotta Furebäck på en final på Floorfiller, du var en av domarna. Det var första gången jag träffade dig. Jäklar i min låda vad snygg du var IRL. Sa till min kusin att du verkligen var en 10poängare!!! Och det är du verkligen med eller utan skägg! Och var inte orolig för födelsedagar, du är en av de som verkligen blivit snyggare o snyggare med åren!

Jag tycker också att du passar bra i skägg,så låt skägget vara du!riktigt snygg är du!!Sarah verkar vara en kanon tjej hon sjunger bra dessutom :)

Du är super snygg i skägg!!! Men inte längre än till söndag då blir det nog för långt. Men ansa det och behåll det! Lova att du inte sparar och ser ut som Ölands bonden inte snyggt! Ha en trevlig kväll!

Skriv en kommentar