Andreas Lundstedt

Jag har så fina bloggläsare...

andreaslundstedt

Åh vad jag gillar er bloggläsare!
Blir så glad för alla kommentarer jag får, för alla som läst min bok och alla som kommer med härliga och peppande utrop! Är lite småkär i er, hela bunten.
Ville bara säga det.

20121025-015142.jpg
Vi har varit och njutit av James Bond. Berättar mer om det imorgon. Nu kommer kudden farande mot mitt ansikte och det är dags att sluta ögonen.

20121025-015323.jpg
Puss och kram!

 • maria

  Hallåj! Så kul att följa din blogg, härligt med människor som bjuder på sig själv, men måsta bara fråga, är du helt nacko under kavajen?? Ser ut som du visar hela paketet!!! :)

 • Lolle

  Jag är lite småkär i dig också. En bieffekt av att ha läst din bok är jag rädd. Det är sällan man läser något som känns så ärligt och äkta och jag vill verkligen tacka dig för att du delar med dig av det. Det är en viktig bok och även om jag bölade lite på sina ställen så är jag väldigt glad att jag läste den och jag hoppas att många många andra också läser den och berörs av den.

 • Kia

  Hej! har inte följt din blogg förut.hittade hit nu! men kollat lite på några andras som är amelias. En fråga? vem cencurerar inlägg i kommentarerna? gör ni själva det eller någon på Amelia?
  Gulligt om du svarar! ha det jättebra!
  Kia
  7

 • http://amelia amanda 13 år

  jag älskar alcazar. och din bok är väldigt intressant. om hur du berättar on dit hiv och hur du levde för 10 år sedan.

 • Webb

  Ville bara säga hur mycket jag tyckte om din bok.. Ville inte släppa taget om den men man behöver tydligen ge sina barn lite mat ibland så jag fick lägga ner den korta stunder.. Puss o kram till dig!!

 • R-M

  Och DU är så gullig Andreas, älskar din blogg och underbara humor. Har dessvärre ännu inte haft tid att läsa din bok, men ser verkligen fram emot att få göra det.
  Fina ni är du och Niklas, snyggingar.
  Kram

 • MG

  Härliga bilder..man får sej alltid ett gott skratt då man läser din blogg..förgyller ens vardag det :-)

 • http://www.bokhandelnlaholm.se Diana Lavesson

  …och I KVÄLL ses vi här hos oss i BOKHANDELN LAHOLM på Ladies Evening! GISSA om vi är många som ser fram emot det!
  VÄLKOMMEN!

 • http://smycken.se smycken.se

  Ville bara säga tack för trevlig 4good-föreläsning i måndags. Jag och min kollega blev så glada efter vi fått din bok signad. Glömde ju nämna för dig att jag älskar Alcazars låtar! Man blir så glad när man hör er. Ska lägga till några av låtarna i min springlista så går det nog lättare dör ute i spåret! Ha en underbar dag. Kram Mia

 • http://www.facebook.com/frattybrandon Brandon Edwards

  WOW! That is the sexiest picture ever! Can’t wait to hear about the movie…I love the song Adele sings for the intro, it is very popular over here. Sweet dreams!

ANNONS
ANNONS