Orangeriet

Igår fick jag äran att leka Dj på mysiga ”Orangeriet”. Jag är inget proffs bakom skivspelarna men får ändå två, tre Dj- jobb om året och det är alltid lika kul. Jag tycker mig ha en rätt bra känsla för vad som ska spelas beroende på vilket ställe man är på.

20121029-224000.jpg

På ”Orangeriet” fick jag spela precis vad jag ville. Inget speciellt musiktema att gå efter, ingen schlagerkväll eller discoevent.

20121029-224152.jpg

Min fina vän Navid jobbar på ”orangeriet” och ”Trattorian” som ligger vägg i vägg med varandra. På ”Trattorian” äter man gott och italienskt medans på ”Orangeriet” tar man en god drink och lite enklare plockmat.

20121029-224343.jpg

Niklas kom som ett skott efter att han kommenterat på Eurosport och mötte upp sin kompis Philip.

20121029-224434.jpg

”Orangeriet” är så fasansfullt vackert med en smattrande öppen eld i mitten på resturangen. Stället är som klippt och skuren att besöka en kall och regnig höstkväll.

20121029-224615.jpg

Flera vänner dök upp under kvällen och minglade runt
medans jag bjöd på en salig blandning av musik. Här står Carin, Petra, Lisa och Sarah och är bara sådär vackra som bara dom kan vara. Dom ser nästan ut som en damorkester. Carin på piano, Petra på kontrabas, Lisa på fiol och Sarah på saxofon.

20121029-225011.jpg

Jag bjöd på musik från alla världens hörn. Började med några sköna låtar från Brasilien för att sedan byta till lite äldre soullåtar till att svänga på med någon gammal Michael Jacksonlåt till något spanskt, lite franskt, Shakira, Nenne Cherry, Michael Bublé, Lenny Kravitz, Angie Stone, Chaka Khan, Janet Jackson, Barry white, Alicia Keys och självklart Beyonce. Ja, så höll jag på i fyra medryckande timmar. Slutade kvällen med att spela Chicagos underbara powerballad ” youre the inspiration” och det blev en skön allsång i lokalen.

20121029-225902.jpg

Vi blev alla rätt glada i hatten under den sista timmen och när klockan var 23.30 åkte vi vidare till ”torget” i Gamla stan.

20121029-230020.jpg

Idag har jag varit lite ”trött”. Inte spybakis som pumpan men sådär lagom mör. Som tur var hade jag bara en intervju på eftermiddagen jag behövde fokusera på. Förutom det har jag myst hemma i lägenheten, tänt ljus och umgåtts med mig själv.

20121029-230237.jpg

Käkade bovetenudlar med kyckling och 7 sorters grönsaker från fräscha ”noodle mama”. Gott och nyttigt.

20121029-230341.jpg

Hittade en bild från 96 eller 97. Älskar den taggiga frippan.

20121029-230430.jpg

Och så här såg dagens strumpor ut.

Kram från soffan.

  1. You definitely have the coolest socks ever Andreas! I am so jealous ;) Although I must say I have some neat ones myself. Love Neneh Cherry and Chaka Khan! Looks like it was a great night!

  2. Hej skulle bara tipsa om en hjätte bra dokumentär som var igår om när hiv kom till sverige. det var väldigt intresant och jag håppas att den kommer igen. så många fler, kan se!! Jag tycker att det är viktigt att så många så möjligt ska veta vad hiv är för något, och så man vet hur man skyddar sig. Jag ska bara säga att MITT POSETIVA LIV!!som du har skrivit tycker jag är en väldigt bra bok . jag har redan läst ut den. den är väldigt intresant om hur du berättar om hur hur det var att få reda på att du hade det.Sen är det väldigt kul att du skrev om ALCAZAR ni är mina idoler!!

  3. Trattorian, är det Trattoria Romana? den restaurangen äääälskar jag….Vore skoj att varit på Orangeriet o hört alla låtar du spelade, det var säkert kanonbra :-)) kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..