Tack för mig. Puss till er.

17 april 2014 12 kommentarer
Okategoriserade

Kära bloggläsare!
Som ni kanske märker av min frånvaro så har jag tappat sugen med bloggen och måste ta en paus. Tack alla som följt mig under den här tiden. Och tack till Amelia.
Jag är dock en flitig instagrammare så vill ni fortfarande haka på och kolla vad som händer i mitt liv så heter jag AlundstedtA.
Puss puss puss puss! Kom gärna fram och säg hej om vi stöter på varandra där ute! Och håll utkik för Alcazar som kommer göra en stor sommarturné alldeles snaaaaart!

Kram från ett soligt och svettigt Turkiet

20140417-101425.jpg

20140417-101555.jpg

20140417-101609.jpg

12 kommentarer

Oh vad lessen jag blev men förstår dig.
Tack fina du för den här tiden :)
All kärlek till dig och stor kram :)
Hoppas springa på dig nån dag nån stans :)
Love you Andreas från Julia <3

Oh, I am so sad you won’t be blogging! Its always so fun to read about the exciting things Mr. Andreas does. I shall miss your fun and sexy pics :) I hope you come back to the blog soon. And I hope you keep us posted on the Alcazar tour dates :)) Kram from across the miles!

Åh vad jag kommer att sakna dig, har älskat att läsa dina inlägg och underbara humor. Nu är det jag som måste skaffa instagram och följa dig där.
Glad Påsk fina Andreas
Kram

Sååå tråkigt att du tar en paus. För det hoppas jag det är. Endast en behövlig bloggpaus :)
Kram på dej snygging!
/malinedlund.blogg.se

Nej, vad trist! Jag älskar din blogg och det du skriver, du har fått mig att skratta högt så många gånger framför datorn! Hoppas verkligen att det bara är en paus!
Kram Andreas!

Tack för allt som du bjudit oss läsare på ur ditt liv. Det har varit så roligt att följa dej här men nu blir det instgram! Kommer att sakna dej!

Tråkigt att du ska sluta blogga , klart jag följer dig på instagram. Hoppas att Alcazar kommer på pride i Hudiksvall eller du ensam och då kommer jag nog fram och säger hej om jag vågar. :) Ha en underbar semester i Turkiet. Kram

Skriv en kommentar