Tänk att hon funnits i tre år!

Igår fyllde min älskade guddotter Elsa år.

Ni som följer bloggen vet att jag och Jessica bor mitt emot varandra, i likadana hus. Vi ses varje dag så Alice, Philip och Elsa är lite mer som syskon än som kusiner. Igår slog vi in presenter till Elsa och gick över och sjöng innan förskolan. Hon fick my little pony och pysselgrejer. 
Tre år! 

När hon fick kortet läste hon högt ”Kära Elsa, du har fått en hund”. Haha, så stod det inte i kortet men tänk att få ge henne en hundvalp. Jag och Jessica fick marsvin av vår moster när vi var fem år. Lyckans lycka! 

Philip var så peppad på att ge Elsa ballongen och presenterna. 
Paketöppning på morgonkvisten. 

Igår ringde de som sagt från förskolan och sa att Philip gjort sig illa. Han hade två jack ovanför läppen. Ett som inte var djupt och ett som såg djupt/brett ut. På Danderyds sjukhus tvättade de rent, limmade och tejpade.

Philip låg helt stilla och avslappnad på mig. Jag låg på rygg och han låg på rygg på mig. Jag tror att det hjälper att vi tittat mycket på Doktorerna på SVT. Har ni sett det? Det är barn som leker doktor, väldigt pedagogiskt och bra program.
Mamma och Alice på väg till Elsa. 

Vi gick på kalas hos Elsa igår. Det blev både korvtårta och jordgubbstårta. Så mysig kväll med de jag älskar mest.

Härlig och matig tårta med korv och mos. 
 Och sen blev det klassisk jordgubbstårta.

Det var en fin robot på men den var avplockad här ser jag, haha. Kolla Jessicas blogg så lägger hon nog upp en bild på sin fina robot i sockerpasta. Idag är barnen lediga från förskolan och vi ska busa utomhus. I eftermiddag ska de till sin pappa och jag ska in till stan och jobba och gå på event. Ikväll blir det middag och fotboll med Nicklas. Jag saknar honom!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..