20140716-115432-42872246.jpg20140716-115446-42886535.jpgNu har vi varit inne på förlossningen för en undersökning. Allt ser bra ut, Angelica är öppen 1 cm och livmoderhalstappen är utplånad. Angelica jobbar på bra med att andas sig genom värkarna här hemma i soffan med sin vetekudde på ryggen.

Hon överlåter dock bloggandet till mig, vi har ju lovat att ni ska få följa med. Just nu vill hon inte ha någon massage eller liknande så det passar rätt bra att jag håller er uppdaterade. Så får hon fokusera på ”rätt” saker.

/ Stefan

  1. Lycka till nu!! 😀 bli inte förvånade om det kanske inte blir nån massage, ibland stör det mer än det hjälper, det kan vara olika från förlossning till förlossning hur det känns med den saken 🙂 tänk snart är hon här, häftigt! 😉

  2. Stort lycka till!!! Det är så häftigt att föda barn. Häftigt, vidrigt, underbart och allt där emellan. Ni kommer klara detta galant!!

  3. Jag har följt er ett tag och vill bara säga lycka till! Så spännande att ni snart får träffa er baby. Kram!

  4. Lycka till!! Vad häftigt om Alice skulle födas i morgon den 17:e, ni både fyller väl båda det datumet har jag för mig att ni skrev i något blogginlägg för ett tag sen! 🙂 häftigt i såfall!

    Hoppas att allt går bra! Lycka till! kramisar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..