bild 6Jag fick en fråga om jag kunde visa bilderna igen som jag har på väggen i Alice rum. Varje vecka tog Stefan en polaroidbild på min mage, vi började i vecka 13. Näst sista bilden med händerna utsträckta är precis innan vi hoppade in i bilen och åkte till förlossningen. Och första bilden på Alice, där är hon en vecka gammal tror jag… Jag är glad över att vi tog just polaroidbilder, det är fint att se bilderna på väggen varje dag. Annars blir det lätt att bilderna bara ligger och skrotar i mobilen eller datorn. Gjorde ni nåt speciellt med era gravidbilder? Tog ni en i veckan?

bild 7Det här är min favoritbild. Jag var i vecka 23 och min kusins lilla chihuahua var här på besök, jag hade dessutom långt hår (löshår) och kände mig väldigt fin.

/Angelica

  1. Så fina bilder! 🙂

    Vi började ta bilder med vår systemkamera men det rann ut i sanden efter några få veckor…tog bara bilder i badrummet med mobilen efter det. Tyckte inte alls om att vara gravid så gör mig så mycket att vi inte tog fler ”riktiga” bilder.

    Men nu har vi vår älskade Ellie och henne tar vi massa bilder på 🙂

  2. Jag har kopierat er rakt av, haha 😀 Tyckte det var en så fin och rolig idé så nu när jag är gravid (v.26 imorgon) så tar min kille en polaroidbild på mig varje vecka. Började också i v.13 🙂 Sedan tar vi även med systemkameran och mobil också. Vill dokumentera så mycket jag bara kan! Kram

  3. Vi gjorde liknande. Tog bild varje vecka, men jag sammanställde det i ett collage och framkallade som ett foto i A4 storlek som jag har ramat in 🙂

  4. Har en 6 veckors och har gått ner all vikt jag gick upp men är fortfarande lite plufsig tycker jag. Vill egentligen komma iform NU men vet ju nånstans att jag nyss fött barn. Hur tänker du? Saknar du din ”gamla kropp?”

  5. Vi tog en bild i veckan from v 16 och lade upp i bloggen med en liten text om veckan som varit. Nu under mammaledigheten är det tänkt att jag ska sammanställa allt i en fotobok, för bilder på datorn är inte lika permanenta som fysiska tycker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..