Måla måla måla 

Oj oj hörrni. Det här med att måla var så mycket jobbigare än jag kommer ihåg det. Men nu är vi klara med första lagret och ska äta McDonaldslunch innan vi ska skruva möbler. Sen ska vi måla igen! Kladd och färg överallt. Vi valde nyansen Socker.    

   Tusen tack för alla era kommentarer igår när jag var ledsen. Ni är verkligen bäst! <3 Tack tack tack! Nu är jag och Stefan sams men jag tror att det är bra för oss att vara ifrån varandra i helgen. Och skönt för mig att bara vara med Jessica och få pyssla med kontoret. Bra för alla helt enkelt. 
/Angelica 

  1. Hej Angelica!
    Har läst bloggen vääääldigt länge:) himla rolig blogg! Tycker att det är roligast när Du bloggar!
    En fråga,; vad tycker du om dina svärföräldrar? Har aldrig sett att du har nämnt någonting om de i bloggen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..