Sprall med farmor och farfar

Det har varit en dag full av aktivitet både på kontoret och här hemma. Farmor och farfar har varit på besök, vilket betyder att Alice inte har velat sitta still en endaste sekund. Ja, förutom när hon satt i farmors knä och läste ”Snurrans födelsedag”. När Alice sov, mot sin vilja, men tokdäckade i sängen, passade jag på att låna pappas takräcke på deras bil för att hämta hem golvsocklar och dörrfoder till sovrummet, så vi får klart det någon gång.

IMG_5852
Nu håller Angelica och Jessica på med det sista på kontoret och sen har jag beställt pizza på avhämtning av Angelica.

/ Stefan

  1. Hej Angelica och Stefan! Skriver till er då jag ofta läst er blogg och för att ni är lite äldre och kanske kan hjälpa mig. Hoppas ni orkar läsa Trots att det blev en jättelång fråga nu..

    Jag är 22 å blev dumpad för en månad sedan. Vi hade varit illsammans i 5 år så nu är det väldigt väldigt tomt. Jag hoppas fortfarande att vi ska hitta tillbaka,men har börjat sakna att vara älskad och få älska någon och börjat inse att han älskade ju inte mig nu längre tyvärr. Men mitt problem nu är att jag är rädd för alla helger och framförallt jul och nyår. Jag är student men pluggar i min hemstad så alla mina nya vänner åker hem över långa helger som vi ofta har i skolan samt i jul. Och bland mina gamla vänner hr jag bara ett fåtal kvar. Som dessutom ska fira jul/nyår med sina respektive då jag är ensam singel nu. Julen brukade vi fira en dag hos min familj och resten hos exets då de umgicks å var mer julfirare.. så julen kommer bli en enda stor ångest för mig då jag inte hsr något att göra. Nyår känns detsamma.. första gången på 6år jag inte får en nyårskyss. Vart ska jag vara? Försökt hitta en resa själv någonstans men hittar inget vettigt som inte kostar 25tusen..hoppas du har något förslag för får ont i magen när jag tänker och önskar att jag kunde sova bort hela jul å nyår.

  2. Hej!
    Råkade se er trappa i bakgrunden på detta foto. Jag har en liten 6månaders hemma och även vi har en identisk trappa hemma och jag har funderat över hur man ska lösa det med grind! Ser att ni verkat komma fram till en bra lösning och tänkte höra Vart ni köpt grinden och hur ni satt upp den?
    Mvh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..