Dags att spela in Tvillingpodden 

 Nu är jag och Jessica på plats på kontoret som är riktigt kallt. Jag måste ta hit mina tofflor eller flattered om inte fötterna ska vara isbitar. Vi ska strax spela in veckans avsnitt av Tvillingpodden. Vi får se hur det går… Jag har två stora förkylningsblåsor i munnen som gör det svårt för mig att prata…

 Ni kommer såklart få se fler bilder från kontoret men vi är inte riktigt klara än. Stefan kommer hit om en stund och hjälper oss att sätta upp armeringsnätet. Det gick åt TVÅ sprayburkar med färg till nätet… Det hade förmodligen varit billigare att köpa ett färdigt nät, men nu gjorde vi inte det. 

Det är så mysigt här och jag längtar efter att jobba här. Vi kommer jobba här på söndagar fram tills att Stefan och Ibbe går på pappaledighet. När det blir har vi inte bestämt än. 
/Angelica 

  1. Förlåt, jätte dum kommentar säkert, men du ser så ledsen ut Angelica och läste ditt inlägg om att ni bråkar och vill bara berätta att de e jätte vanligt, spec när två barn kommit, man inser att tiden inte räcker på samma sätt oxh förhållandet inte riktigt gör det heller oxh små saker blir jätte stora. Min man och jag har det så hela tiden. Men det e bara stt kämpa på, ge varandra tid med varandra, bara ni två, de e jätte viktigti! Kram på er

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..