Ett nytt avsnitt av Tvillingpodden

Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe på Itunes eller i din podapp. Det här avsnittet är inspelat på kontoret och jag hoppas att ljudet är okej. Vi är inte helt klara med tavlor och sånt som ljuddämpar, så det kan låta lite eko eko. Men som sagt, när jag lyssnade igenom avsnittet lät det okej.

Vi pratar om det nya kontoret och lyckan över det. Vi diskuterar saker som vi stör oss på hos våra män, men mest pratar vi om saker som de stör sig på hos oss. Vi ringer upp både Stefan (som är sjukt stressad, ensam hemma med två barn!) och Ibbe där det var som att öppna en kran… han kunde inte få nog om att prata om hur stökig Jessica är. Hoppas att ni vill lyssna! I veckan kommer vårt jubileumsavsnitt upp med Best of Tvillingpodden”. Tänk att vi gjort 52 avsnitt av podden nu, det känns galet!

/Angelica

  1. Jag: Jag hörde något om en serie som vi inte sett som tydligen ska vara jättebra.
    Sambon: Var hörde du det, i Tvillingpodden eller??

    Tror ni jag refererar till er podd lite ofta när han utgår från att allt jag säger kommer från er…?! Hahahaha 😀
    Ser fram emot kvällspromenaden med hunden och nya avsnittet i lurarna!

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..