Fredagsmys hos familjen Lagergren

Äntligen fredag! Finns de nåt bättre än att (efter massa tacos) kasta sig i soffan och äta smågodis och chips? Jag tror inte det. Fredagar har alltid varit speciella för mig, de är bättre än lördagskvällar tycker jag. Det är så skönt med hela helgen framför sig. Nu innebär ju inte helg sovmorgon längre men vi försöker göra helgerna extra mysiga. Alice fick vara med en stund på fredagsmyset. fredagsmysSmågodis, chips och cola – klassiska ingredienser i vårt mys!

lagergren_fredagsmysJag hoppas att ni läsare också har en mysig fredag och en härlig helg framför er. <3

/Angelica

 1. Å hur ofta sitter man och fredagsmyser med sin tvååring i soffan iklädd fluga, skjorta och den lilla svarta klänningen? Om det är er verklighet tycker jag synd om er och barnen. Är det inte er verklighet så förstår jag inte varför ni ska klä om er för att ta några foton för bloggen?

  1. Hahah hej Hanna! Följ gärna mig på instagram (angelicalagergren) där jag la ut hur jag egentligen ser ut när vi har fredagsmys. Fast OM vi nu skulle vilja klä upp oss när vi har fredagsmys tycker jag inte det minsta synd om varken oss eller barnen. Det finns SÅ otroligt mycket hemskt som händer i världen, jag kan inte se hur fredagsmys med fluga (på Stefan!) kan vara synd om barnen. 😉 Kram A

   1. Att mysa med fluga på och mobilen i högsta hugg är inte något roligt för barnen tror jag. Lekvänliga kläder hemma med barnen och att vara på deras nivå tro jag är bäst. Synd om barnen som har en mamma och pappa som inte släpper jobbet för en sekund och bara är. Men hoppas ni hade en fin fredagskväll iaf.

    1. Jag hoppas att Angelica och Stefan inte ens bryr sig om en sån här ogenomtänkt och dum kommentar. Kram till er!

 2. Hanna.

  Jisses vad allvarligt du tar allt. Om du inte redan förstått det så gillar dom här människorna att skämta ibland, vilket är en trevlig egenskap enligt mig. Om du går in på Angelicas instagram så kan du se att hon efter dessa bilder lägger upp en bild utav ”verklighetens fredagsmys”. Ta inte allt på så stort allvar, slappna av 🙂

  1. Hahaha jag tyckte att det var väldigt roligt och påhittigt!! Tack för att ni bjöd oss läsare på detta. 😀 Trevlig helg!

 3. Ändå tur att Hanna kommenterade så ni vet hur ett fredagsmys ska se ut! Måste varit jobbigt att klä upp sig så i alla år så ni får väl tacka Hanna för upplysningen

  1. Hej Lisa, i helgen var faktiskt första gången som hon fick äta flera godisar. Innan har hon fått smaka typ en chokladbit. Men annars brukar vi ta fram godiset när hon har gått och lagt sig. 🙂 Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..