Flattered kids

Wow, vilken kväll det var igår. Jag är fortfarande helt mållös över all kärlek vi fick från våra 100 gäster. Magiskt! Massa bilder kommer såklart, väntar på alla från våra grymma fotografer Sandra Rogers och Sandra Moreira. Jag och Jessica gick på en frukost i morse som Flattered höll i Johannas butik ByEngberg. Supermysig start på dagen!

flattered_kidsDe är från storlek 28-34, Jag fick med mig ett par i storlek 28 som det nog kommer dröja innan Alice kan ha. Men de är verkligen så himla söta.

byengberg_blommorFin höstbukett.

by_engbergMassa trevliga människor på eventet.

IMG_7441Bästa Sheila som också bloggar här på LOPPI. Hon ger mig så mycket energi varje gång vi ses. Vi ska snart ut och äta middag igen, längtar!

IMG_7447Bild från Sheilas blogg.

lagergren_flatteredSmart med de små banden som sitter över foten tycker jag.

byengbergÄlskar färgerna på Johannas rosetter.

fosch_frukostDet bjöds på frukost från Fosch Artisan Pâtisserie. Mums!

byengberg_butik

Fina pasteller.

jessica_lagergrenJessica shoppade nya tights till Elsa.

Ikväll väntar myskväll i soffan med Stefan. Vi ska se Bachelor och Divorce, det bästa på tv just nu. Jag känner att vår relation har fått alldeles för lite av min uppmärksamhet den senaste tiden. Nu är det dags att vårda kärleken. Jag uppskattar allt han gör för mig och barnen men är dålig på att visa det. <3

/Angelica

 

LOADING..