Semesterlugn och lite bråk 

Nu har axlarna sjunkit ner en våning och jag känner mig lugn. Och trött. Så trött. Jag somnar så fort jag lägger mig ner och det är så skönt. Jag tror aldrig jag ätit så onyttigt som nu, men det gör inget. Jag njuter av churros, pizza, pommes och glass. Och massa iskall cola light med is. Jag älskar att ha semester! (Vem gör inte det iof?) Jag hade tänkt ta med mig havregryn hit för jag ääälskar ju havregrynsgröt, men det gjorde jag inte. Jag ångrar det lite, för jag blir inte alls lika mätt av bröd. 

Jag har däremot jobbat en del härifrån vilket lett till lite tjafs med Stefan. Vi är olika han och jag. Semester är semester enligt honom, men som egen har jag aldrig 100% ledigt. Jag har fixat så mycket som möjligt innan vi åkte, men det dyker alltid upp saker i mailen som behöver besvaras. Nu har vi rett ut irritationen som låg i luften och det känns bra. Igår när barnen hade somnat låg vi i sängen och såg två avsnitt av Blacklist. Så sjukt spännande serie! Jag längtar redan till kvällen igen så att vi kan se fortsättningen. Har ni som läser sett den serien? Två gullisar efter middagen igår. Mysmorgon i stora sängen. 

/Angelica 

  1. Sjukt bra serie! Vi har precis börjat och endast sett något avsnitt. Så hoppas den håller i Sig alla säsonger!

  2. Sett hela serien utom de sista avsnittet. Sjukt frustrerande att måsta vänta en vecka mellan avsnitten… Vilo bara se mer o mer o mer! Hoppas ni har måga avsnitt kvar att njuta av!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..