Fler outfit-bilder i bloggen

FRÅGA: Hej! Jag skulle gärna vilja att ni la ut fler bilder på era outfits här i bloggen, det var länge sen! Både på er två, Stefan och Angelica, men även på barnen. Det är roligt med inspiration för både stora och små. Tack för en bra blogg! 

SVAR: Tack för en fin kommentar och tack för att du läser vår blogg! Absolut, jag håller med. Det var fler outfitbilder här i bloggen förut. Jag ska försöka ta fler och lägga ut här. Jag tänkte försöka hinna med att köpa lite sommarkläder och ta med till Thailand i april och ta massa fina bilder. Här kommer några gamla outfitbilder från bloggen.

IMG_8479-e1442758739645

Alice i en klänning från Livly.

IMG_0670Philip – en liten bebis i Newbie-kofta.

ibarenellosJessica, Annika, Johanna och jag när vi gjorde ett samarbete med Ellos. Foto Nathalie Nyberg 

angelicalagergren2Den typen av plåtningar skulle jag vilja göra fler av – superkul tycker jag. Roligt att ha massa fina bilder på sig själv men även på barnen. Foto Nathalie Nyberg 

treellos

En rolig kväll! Foto Nathalie Nyberg 

ootd-philipLille Flipp i gullig tröja från Mini Rodini.

dagens_outfitUndra var jag lagt den där kappan…. Snart dags att plocka fram vårkläderna ju!

20140322-115256

Stefan har ju en hel del kostymer, min favorit i hans garderob är en blå kostym men den hittar jag ingen bild på.

herrochfrulagergrenMen han är rätt stilig i frack också. I vår ska vi på bröllop i Österrike, bara han och jag. Det ser jag fram emot! Eller haha, det kommer ju vara brudpar och andra gäster såklart. Men barnen får stanna hemma under den helgen. Min klänning på bilden kommer från Adrianna Papell och jag kände mig sååå fin på Elin och Georges bröllop i september förra året.

Tryck gärna på hjärtat om ni vill se fler outfitbilder här i bloggen. Det kommer verkligen inte bli någon modeblogg men både jag och Stefan är ju intresserade av kläder, både på oss och barnen. Jag var inne en snabbis på Zara igår och hittade en drömkappa i rosa, men jag fick hänga tillbaka den eftersom en resa till New York är bokad och jag vill spara mina shoppingpengar till då. Men det är svårt tycker jag när man hittar nåt man verkligen gillar.

/Angelica

 

 

LOADING..