När jag hade paus från er

När jag hade en paus från er fina läsare försökte jag fylla livet med roliga saker som fick tiden att gå. Det var skönt och viktigt för mig att bara få vara och det var svårt just då att skriva till er vad jag gjorde. Som jag skrev igår bor jag och Stefan inte längre tillsammans. När ni var några som skrev ”Nu är Angelica iväg igen och Stefan tar hand om barnen. Igen” ville jag bara skrika rakt ut: ”Jag får inte vara hemma!”. Men istället höll jag tyst och tog en paus. När jag stod och lyssnade på Håkan Hellström på stadion rann tårarna av många olika anledningar. Allt kan jag inte berätta för er av respekt för de inblandade.

IMG_8389
Med min allra bästa vän på Håkan Hellström.

IMG_8427

Jag var på en möhippa tillsammans med Jessica och överraskade en av våra poddlyssnare. Det var två riktigt roliga timmar! Vi spelade in en låt och sen gjorde vi en musikvideo till. Jag ska kolla om jag kan få upp videon på youtube. När vi kramades hej då sa jag till Fia (som ska gifta sig) att störst av allt är kärleken. Och det tror jag på! Även om mitt äktenskap nu gick åt helvete tror jag fortfarande på kärleken. Jag kommer aldrig sluta tro på den. Jag vägrar bli bitter.

IMG_8504
Fina Fabian Bolin kom till LOPPI och föreläste för oss. Vilken krigare! Han fick leukemi 2015 och berättade för oss om sin resa tillbaka. Han har skapat plattformen WarOnCancer.com som ska lanseras på nytt senare i sommar. Han ska komma och gästa Tvillingpodden och prata om plattformen, men även hur man vänder något riktigt negativt till något positivt. Jag ser fram emot det!

IMG_8581

Jag köpte det här armbandet av Fabian, så fint och viktigt. För alla drabbade i min närhet. <3 Linda, jag tänker på dig dagligen.

IMG_8937

Under de senaste veckorna har lejon kommit till mig. Det låter såklart flummigt, men någon gång per dag har det här starka djuret dykt upp på olika sätt. Jag ser det som nåt positivt och tänker att lejon är starka. De är överlevare.

IMG_8622
Jag tog en långlunch och åkte till min vän Maria som har en pool på tomten. Vi solade, pratade och åt lunch. Ett snabbt dopp hann jag med innan jag och Jessica åkte tillbaka till kontoret. Dagar som dessa är det fantastiskt att vara frilansare.

IMG_8753
Jag och Jessica gick på en gala som NYX anordnade, Nordic Face Awards 2017. Jessica sminkade mig och satte på lösfransar. Här tycker jag att man ser att själen inte riktigt är 100.

DSC_0461
På rosa mattan, de hade ordnat så himla fint.

IMG_8808

När galan var slut åkte vi till lägenheten i stan, bytte om, lyssnade på musik och sen åkte vi ner till Kasai och sen vidare till Spy Bar. En riktigt rolig kväll. Min lillasyster var också ute och jag saknar att dansa ute med henne. Jag vaknade tidigt på lördagen och satte på mig träningskläder och gick ut och gick en timme på Djurgården. Jessica sov vidare och sen åt vi en härlig frukost på Pom & Flora. Tips! Testa deras äggröra med chili på, så god.

IMG_8848

På lördagen mötte vi upp Sheila och sprang Color Run. Det var kul men den där färgen sitter fortfarande kvar i håret, haha.

IMG_8844

Svettig och glad efter att ha sprungit 5 km.

IMG_8834
Vi lånade tatueringar av ett gäng från Ung Cancer.

IMG_8931

Och jag och Jessica tog bilder efter loppet med färg på kroppen. Dock var den finare i svartvitt, så här syns ju inte alla färgstänken. Vi hörs ikväll när vi är framme i Torekov.

 

 

 1. jag tror det är lejoninnan i dig som påminner dig om att vara stark – allt löser sig o du klarar det här!❤
  Sista tiden av graviditeten o även första dagarna efter förlossningen var jag jättejättesjuk. Det höll på att gå riktigt illa men slutade lyckligt – då blev jag påmind om hur starka vi kvinnor är. Vi klarar av motgångar av alla slag! Ha nu en härlig midsommar med dina nära! Kramar

 2. Så mycket kärlek och kraft till dig! Jag tycker att det är så himla fint att ert fokus är era barn och att ni sätter deras välmående främst! Hoppas att ni får en fantastisk midsommarhelg med mycket kärlek, värme och skratt!

  The best is yet to come!

  Kärlek och styrka från en annan tvåbarnsmamma <3

 3. Hej!
  Blev riktigt arg när jag läste en delkorkade kommentarer på ett tidigare inlägg
  Att man delar på sig är inget nederlag, det är ett vuxet, ansvarsfullt beslut
  Barnen mår definitivt sämre av att man är kvar i ett förhållande som inte fungerar
  Mina barn är vuxna idag, de har alltid haft förståelse för att jag o deras pappa delade på oss

  Vill önska dig o dina fina barn en riktigt trevlig midsommar
  Kram Maria i Skåne

 4. Du är stark! Fin! Snäll! (Känner inte dig men man märker!) du är duktig! Du är arg! Du är ledsen! Du är glad! Du är underbar! Du är mamma, vän, syster! Du är du!
  Man har märkt länge att leendet inte når ögonen hela vägen. Vilket är förståligt! Du går igenom en stor kris i ditt liv! Men du klarar det! Livet går upp och ner. Tyvärr har det varit ner ett tag. Men nu är det på g upp igen! Det tyngsta är redan gjort!
  Puss och kram och trevlig midsommar!

 5. Hej Angelica, jag var en av de dumma personerna som skrev ”nu är hon ute och Stefan är hemma med barnen. Igen”. Och oj vad jag får äta upp det. Man vet verkligen inte om den andras verklighet. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det är inte OK att skriva så till någon för man vet inte vilka sorger personer bär på. Jag har absolut fått mig en tankeställare. Hoppas hjärtat känns lättare för varje dag som går, kram!

  1. Åh! Om alla hade haft din förmåga att be om ursäkt hade världen sett annorlunda ut! All respekt och en stor kram till dig Tania!

 6. Hej Angelica!
  Jag brukar vara väldigt dålig på att kommentera och har inte gjort det på länge men nu kände jag att det var dags att skicka över en stor kram och några peppande ord! Jag tycker du verkar hantera den här situationen såå himla bra och jag beundrar dig så för att du lyckas ha en så positiv inställning. Är också säker på att det bästa ligger framför oss, trots att jag är gift och har barn 😉 Stor kram

 7. Mange styrkeklemmer til deg❤️ Det er virkelig ikke lett når man har flere parter og forholde seg til, (familie, expartner, og blogglesere) og syntes du gjør rett når du setter familie først, og ikke bretter ut alt som skjer De fleste av oss skjønner at det ligger mer bak ordene som kommer i bloggen, og at du sikkert flere ganger vil rope det ut til oss, men du holder hodet hevet! Hva enn som har skjedd, tror jeg dere alle kommer sterkere ut av det! ❤️ Og syntes det er fint å se at det også er noen som ber om unnskyldning, da de tidligere var raskt ute med å dømme, det er lov å gjøre feil❤️

 8. Angelica, tror lejonen försöker påminna dig om och visa dig att du är STARK! Du är fantastisk, och vi behöver inte veta allt bara för att ni/du är en offentlig person.

  En dag i taget och ett steg i taget! Allting ordnar sig. Var stark och ge barnen massor av kärlek. Prata med dina nära och kära men glöm inte bort dig själv❤️ Ha en fantastiskt fin midsommar helg❤️

 9. Fina Angelica! Av en slump läste jag de helt jävla idiotiska kommentarerna. Det var det sjukaste….

  Jag önskar av hela mitt hjärta att du hittar ett sätt att sålla bort dem. Svårt jag vet. Men det är synd om dem som bär på så mycket arghet. Omge dig med människor som ger dig styrka och energi.

  All kärlek till dig och Jessica. Ni ger MIG energi <3

 10. Å varför fick du inte vara hemma? Är det kanske så att du träffat någon annan och Stefan inte klarar av att se på en person som bedragit honom?

  1. Man behöver ju inte tolka allt så bokstavligt. Det kanske hade bestämt så och då respekterade A det… Så onödigt att försöka tvinga fram information när det inte är vår ensak.

  2. Det är nåt som är riktigt fel med människor som du Anna.. Kan inte låta bli att hoppas att nån är såhär elak mot dig om du mår dåligt nån gång!

 11. Angelica, jag vill bara ge dig en stor kram i dessa tider! Alice och Philip kan vara glada att just du är deras mamma. En fantastiskt stark, vacker, begåvad och ödmjuk kvinna. Jag ser upp till dig och ditt positiva sätt att tänka . Att få oss andra att tänka . Jag förstår att du har det tufft nu, vågar knappt föreställa mig vad du går igenom, men trots det orkade skrivs i en blogg där det finns riktiga idioter som bara är så fruktansvärt avundsjuka på dig att dom måste stampa på dig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du inte tar åt dig ett enda ord av vad dom skriver. Det enda du ska tänka är hur jäkla bra du är! Tänker på dig och hejar på dig!! Stor kram!

  1. Förlåt men varför skulle någon vara avundsjuk på en kvinna som ligger i skilsmässa ? Märkliga antaganden av dig tycker jag.

   1. Maria: inte på skilsmässan utan på en stark, vacker, framgångsrik kvinna med två underbara barn, en superrelation till sin syster och familj och en grym framtid!

    1. Jag kan bara svara utifrån mig själv: objektivt sätt (om man ser till karriär) finns det absolut ingenting jag avundas henne för. Skulle aldrig för mitt liv byta Jag har två fantastiska bröder, underbara föräldrar och en stark kärleksrelation. Mitt liv är oförskämt bra ❤️

     1. Om du är samma Maria som kommenterat sedan innan så fick vi precis svar på varför du är så kall, empatilös och noll förståelse för att kunna sätta dig in i andras situation: du har inga egna barn och har inte någon som helst uppfattning av hur livet med barn är! Hoppas du mognar om du en dag får barn själv 🙂

     2. Vad lustigt att du säger det – jag har tre barn och två hundar! Men brukar som sagt inte ”fläka ut privatlivet” på internet och framförallt inte mina barn så därför nämnde jag de inte.

     3. Nu vet jag ju inte om du är samma Maria som kommenterat så elakt innan om ensamstående mödrar, men om du är det – vad lär du dina barn? Varför ska man döma andra människor, och andra mammor, på det sättet? Din man kallar ALLA som bloggar för att ha ett enormt bekräftelsebehov, vad kallar han såna som skriver elaka kommenterar till folk den inte känner – mobbare? Vore så kul att kolla upp IP- adressen och se vad dessa människor är för några.

    2. Kan tillägga att jag aldrig någonsin skulle vilja häva ur mig privatlivet på internet som bloggarna gör.. Integriteten är för viktig. Som min man sa tidigare – alla bloggare, oavsett kön och egenskaper har ett enormt bekräftelsebehov.

     1. Varför läser du ens den här bloggen om bloggare inte tilltalar dig alls? Tycker synd om dig.

     2. Ska förtydliga mig så att även du förstår Det är skillnad på att VARA BLOGGARE och att LÄSA ANDRAS BLOGGAR.

     3. Integriteten är viktig men att vara trevlig är det inte – vissa människor alltså.

     4. Maria, sprid kärlek istället. Jättehärligt för dig att du älskar sitt liv. Grattis! Det finns fler som gör. Men man kan ändå vara ödmjuk och stötta dom som har det tufft. Eller så kan man sluta läsa bloggar om man är emot att outa sitt privatliv.

     5. Maria, vad härligt det låter att du är så nöjd med ditt liv! Grattis! Men var lite ödmjuk inför att en del har det tufft. Sprid kärlek istället. Eller sluta läsa bloggar om du är emot att andra outar sitt privatliv. Svårare är det inte.

     6. Usch Maria, jag hoppas att du beter dig trevligare IRL än vad du gör när du kommenterar. Det finns verkligen olika sätt att formulera sig på som gör att mottagandet känns mer eller mindre trevligt och du verkar skita fullständigt i om du sårar någon (Angelica eller andra som kommenterar) eller inte. Hoppas du skäms!

     7. Nej, den enda som behöver förstå och få allt förtydligat är du Maria. Nu har jag sett flera kommentarer av dig och har förstått att du är en ganska bitter och ensam människa. Det är otroligt fascinerande att du som aktivt följer samt kommenterar bloggen samtidigt fördömer deras sociala utlämnande. Just dom detaljerna sånna som du gottar dig i, gnäller du på. Nej du Maria, det är du som behöver förstå! Dina kommentarer är elaka, onödiga och obildade samt missunnsamma. Råder dig till att sluta läsa bloggar och börja meditera!

 12. Ville bara skicka en kram! <3
  Och tänk inte så.. att förhållandet gått åt helvete.. Ni har fått två underbara barn som ni älskar över allt annat, och som du sa i podden 'det bästa har inte hänt än', det tolkar jag som att ödet vill någonting annat för dig, och det kommer vara någonting underbart! Vad vet man ju inte nu, men tänk att du kommer se tillbaka på den här tiden om något år och tänka att du önskade att du hade kunnat berätta för dig nu hur bra det blev tillslut 🙂 Det kanske är en klen tröst just nu, men det är kanske en bra tanke att ha med sig när det känns jobbigt. Det och lejoninnan 😉
  Kram!!!!!!

 13. Mitt mantra är att ”Allt händer av en anledning” med en positiv klang. Det för att jag ska kunna se positivt på det som händer och sker i både mot- och framgångar. Ibland kan det vara svårt att tänka så här men i slutändan leder blir det oftast till något bra av det som händer och sker. Tänk så Angelica, allt som händer sker av en anledning precis som när du tänker att det bästa har inte hänt än. Där ser du ju positivt på framtiden och är öppen för vad som komma skall, precis som jag gör❤️ Kämpa Angelica du är stark! Detta kommer leda till något bra i slutändan även att det kanske inte känns så precis just nu.. KÄRLEK TILL DIG!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..