Jag chockade alla, inklusive mig själv

Det har varit strul med LOPPI.se Vi kollade aldrig på någon film igår utan valde att prata istället. Som jag älskar att prata med de här två kloka och fina vännerna. Det var verkligen en så himla mysig kväll. Jag tror att klockan var närmre halv två när jag kröp ner i sängen nära Maria och somnade. Som vanligt hos Maria bjuds det på god mat och ljuvlig frukost. 

IMG_7544

Färska bär och goda smörgåsar med massa grönsaker.

IMG_7548
Blåbär och granola <3

IMG_7541
En varm croissant direkt från ugnen med massa nutella på fick avsluta den ljuvliga frukosten.

IMG_7539

Jag har bestämt mig nu, jag måste köpa en sån här taklampa till vardagsrummet.

IMG_7559
Efter frukosten tog vi en promenad runt en sjö som finns där Maria bor. Jag känner så mycket kärlek för de här två människorna. De ger mig så mycket energi och nu känner jag mig fylld av kärlek om omtanke.

IMG_7565

Vi gick förbi ett utegym i Bromma och här har jag testat att gå armgång förut. Jag har knappt klarat av att hålla mig kvar men nu chockade jag alla inklusive mig själv med att gå halva vägen. Helt galet! Nästa gång jag är där ska jag klara hela. Nu gör händerna i och för sig så himla ont. Någon som har nåt tips där? Handskar? Det finns en film på min instagram när jag går, haha. Så chockad att jag skrek! 

IMG_7568
Min klänning kommer från BikBok, ett fynd på rean.

haymarket_gretas

Nu sitter jag och jobbar, har en del jag måste hinna med innan jag ska möta upp pappa med familj för att fira hans födelsedag. Den här helgen har varit helt perfekt för mig. Jag har träffat människor som ger mig energi och kärlek.

 

LOADING..