FRÅGESTUND – vad vill ni veta?

Nu är det dags att köra en frågestund igen. Vi hade ju en chatt i mitt kommentarsfält för ett tag sen som jag tänkte sammanställa i ett blogginlägg. Jag lyckades svara på många frågor, inte alla. Vissa är för privata också och då blir det svårt tycker jag. Jag kör ett enkelt ”fråga/svar” inlägg den här gången istället för en chatt. Så ös på med frågor här, skicka ett dm på instagram eller maila mig på angelica.lagergren@icloud.com.

IMG_7590

Solglasögon från Lager157, klänning från BikBok och stövletter från H&M.

IMG_7718

Till alla er grymma mammor där ute som läser bloggen! <3 Ni är så sjukt bra på att peppa, stötta och komma med kloka ord. Det är ju liksom för er kvinnor (och några få pappor/män) som jag gör den här bloggen. Den dagliga kontakten med er är fantastisk och jag uppskattar den mer än ni kan förstå.

De här kopparna har vi inne på LOPPI-kontoret. Jobbhösten kommer se lite annorlunda ut än den gjort under våren/sommaren. Mer om det längre fram såklart, men det blir fler timmar på Åkersberga-kontoret och mer kreativitet. Jag är övertygad om att jobbhösten kommer bli kanon för mig och Jessica. Och spännande! Och, vi sitter just i detta nu och planerar ett nytt event av Tvillingpodden live. Och kanske även en annan turné runt om i Sverige. Jag håller tummarna, jag tycker om att träffa er som läser bloggen och lyssnar på Tvillingpodden. 

 1. Du behöver självklart inte svara om det känns för privat, men hur tror du att du skulle känna om Stefan skulle skaffa fler barn med någon annan? Styrkekram till dig

 2. Hur har dina nära reagerat på er separation? Är det många olika läger? Eller kan tex din mamma/Stefans mamma vara trevliga mot ”den andra”? Vad säger ni till barnen? Hur känner du inför ny partner till Stefan? Kommer ibbe och Stefan umgås? Vad är dina känslor för Stefan idag? Har vi fattat er skilsmässa rätt kring att du blev tagen på sängen? Fanns det verkligen ingen annan utväg? Kram

 3. Hir skulle det känns för dig om Stefan träffade någon ny som kom era barn väldigt nära, alltså fick en väldigt bra relation till dem? Är du sårad och ledsen över skilsmässan eller var det något båda ville trots hur tråkigt det än är?

 4. Vems intiativ var det att skiljas?
  Har Stefan ny kärlek?
  Var han otrogen?
  Vilken är din favorit mat?
  Funderar du på att skaffa en youtube kanal och vlogga?

 5. Hur är det med dina/era melodifestivaldrömmar nu, kommer ni satsa på att vara med 2018? Skulle vara kul att se er där 🙂

 6. För 1,5 vecka sedan ungefär hade du ett jättefint typ mörk rött/lila/svart nagellack på dig. Är nyfiken på vad det var för nagellack och hur du hade gjort för att få det så blankt och fint? 🙂

 7. Hur kommer det sig att du har svårt att vara ensam? Hälsar en som fullkomligt älskar att vara ensam 😉 mest nyfiken eftersom för mig är det lyxen av lyx att få vara ensam!

 8. 1. Vilka är dina favoritnamn på barn förutom Alice och Philip? (om jag får en dotter någon gång så blir det med största sannolikhet en Alice )
  2. Hur gör man om man skulle vilja sälja/publicera ett reportage i en tidning?

 9. Hej!
  Jag går sista terminen på Barnmorskeprogrammet och undrar hur du känner kring att bli barnmorska? Är det fortfarande ett mål? 🙂
  Sen vill jag bara säga att jag följt bloggen (och podden) länge och önskar dig verkligen allt det bästa. Ta hand om dig! <3

 10. Gick du och din syster i samma klass när ni gick i skolan/samma linje på gymnasiet?
  Vad är längsta perioden ni varit ifrån varandra? Bråkade ni mycket när ni var tonåringar?
  Har ni alltid haft enbart gemensamma vänner?
  <3
  Kram

 11. Vad tjänar ni från loppi och hur fungerar med samarbeten i bloggen, tar loppi en del av summan?
  Vad tar ni för ett samarbete i podden?

 12. Jag är lite nyfiken kring hur du tror att din tajta relation med din syster påverkar dina relationer? Din partner får ju inte bara dig utan även Jessica ”på köpet”.

 13. Hej!
  Tror du att du och Stefan kommer att kunna umgås (tillsammans med barnen) i framtiden? Har förstått att det inte funkar just nu. Typ fira någon jul, barnens födelsedagar, någon middag tillsammans för barnens skull?

 14. Hur får man sin partner att vilja bilda familj? Att börja försöka bli gravida och få barn! Han vill det men har svårt att bestämma sig för att ”nu kör vi”, hehe. Några tips?

  1. Hej fina du! Vad härligt att ni båda vill ha barn, vad spännande. 🙂 Jag önskar er stort lycka till! Vill båda så är det ju bara köra på. Jag tror inte att det finns något perfekt tillfälle. Självklart finns det ju tider i livet när det passar mindre bra att skaffa barn. Men om båda känner att de vill är det bara köra. LYCKA TILL! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..