Mascaran jag verkligen älskar

Ibland testar jag nya mascaror men jag återkommer alltid till samma, nämligen den här från Max Factor. Den heter Masterpiece max och på mig blir fransarna helt perfekta med den här. Jag applicerar ett lager, låter det torka och lägger sen på ett till. Jag låter det ta lite tid när jag målar fransarna, då blir det absolut bäst. Jag har hört att man kan pudra på lager ett innan man kör lager två, någon av er som testat detta? Då ska mascaran hålla bättre. Dock tycker jag att den här håller bra ändå.

masterpiecemax_mascara

Bästa mascaran! En favorit sen många år tillbaka.

FullSizeRender

Utan mascara…

IMG_7174

Med mascara! Har du några skönhetsfavoriter? Jag tycker att det är kul att testa nytt, men återkommer ofta till favoriterna i alla fall. Jag jobbade som skönhetsredaktör i flera år på en tidningen som hette SOLO G, den finns inte längre. Det var riktigt roligt! Det kändes lyxigt med alla bud med skönhetsprodukter som jag testade och recenserade.

solo-g-2006-11-16

En toppentidning haha!

  1. Åh vad kul att du har jobbat med sånt förut, då har man kunskapen livet ut liksom. 😀
    Lyxjobb.

    Vad vacker du är både med och utan måste jag säga. Skillnad är det men skönheten finns där oavsett om du har mascara eller inte. Men det är min favo också, den och en annan som jag inte kommer ihåg namnet på just nu. 😀
    Ha en fin dag.

  2. Min också! Har nog använt den i 10 år och jag gör precis som du säger, måla ett lager vänta och sedan ett till. Jag gör de nogrannt och tar tid på mig, då blir dom uppböjda automatiskt och håller sig fina länge Tips: dom e mycket billigare på parfym.se ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..