5 saker ni inte vet om mig

Mycket vet ni om mig, men inte allt. Jag såg att Jessica hade gjort en sån här lista i sin blogg och jag kände att jag ville göra samma sak här i min blogg. 

1. Jag har lärt mig att tycka om saker
Förut tyckte jag inte om kaffe, öl, koriander, rödvin, oliver eller ostron. Men dessa saker bestämde jag mig bara för att tycka om. Nu vill jag inte vara utan de här sakerna i mitt liv. Även om jag inte äter rött kött längre kan jag få gåshud och det vattnas i munnen av tanken av ett grillad köttbit tillsammans med ett glas rödvin. Helst en sommarkväll ute i skärgården med vänner.

IMG_4246

Med en öl i handen på Rockbjörnen 2017. 

angelica_lagergren

2. Ibland mår jag inte så bra 
När mattan drogs undan i våras fick jag ångestdämpande medicin utskrivet. Ingen stark medicin som är beroendeframkallande, men en som lugnar oro. Jag tog en sån förra veckan när jag inte mådde bra, men innan det var det ett bra tag sen jag behövde ta en tablett. Det är skönt. Jag känner att livet klarnar upp lite mer för varje dag som går. Vissa människor jag träffat under sommaren har jag träffat av en mening. De har liksom fört med sig viktiga saker och insikter. Här skrev jag lite om mitt mående under PMS. 

3. Jag är inte alls bra på geografi
Geografi har aldrig varit nåt jag har varit bra på. Jag vet var alla världsdelar ligger, men jag har dålig koll på var olika länder ligger. Jag är på riktigt glad att jag fått barn som ska gå i skolan så att jag får en chans att plugga in allt igen. Lokalsinne är inte heller nåt jag besitter. Jag är uppvuxen i stan (och Åkersberga) men hittar väldigt dåligt. Jag har svårt att se framför mig hur jag ska ta mig från A till B.

angelica-lagergren-midsommar

4. Jag älskar midsommar men ogillar julen
Eller ogillar gör jag egentligen inte. Jag tycker om julen men för mig har den blivit lite rörig de senaste åren. Vi kom aldrig fram till något optimalt sätt att fira julen sen vi fick barn. Jag vet på riktigt inte hur man ska göra alla nöjda. Jag har skrivit förut att jag känt för att bara resa bort under julen. Kanske är det för att jag är en skilsmässobarn och även om jag tycker att min barndom var bra tycker jag att just julen var aningens rörig. Midsommar däremot, det är min favorithögtid på hela året.

pms

5. Jag ÄLSKAR att klä ut mig 
Jag vet många som suckar när de får en inbjudan till en maskerad, men jag jublar. Jag tycker att det är så kul! Här ovanför var vi på en kompis fest och temat var Cirkus. Jag var ballerina och Jessica lejon. Nu i slutet på oktober ska jag på Halloweenfest och jag vill hitta på nåt riktigt kul/läskigt att klä ut mig till. Vad vet jag inte än… Gärna nåt i par med Jessica.

  1. Vi har kört varannat år julaftons morgon varannat år julaftons kväll.. så bägge ska få träffa barnen när det är jul. Nu har jag dock haft julaftons morgon de senaste för jag tog med mej barnen till Thailand en jul å då får jag betala tillbaka på det viset. Dock måste jag säga att det inte gör mej nått.. passar rätt bra då hinner jag hänga med min kille oxå på julafton.. och förra året firade vi jul dagen innan julafton med julmat, paket och godis.. skitmysigt.. barnen öppnade ett paket var, grejade lite åt lite godis öppnade ett till, spelade bingo.. lugnt å skönt ingen stress!

  2. Eftersom ni är tvillingar så borde ni klä ut er till tvillingarna ifrån The Shining Googla på The shining twins! Man kan ju bloda ner kostymen mer osv men jag hade tyckt det hade varit klockrent om ett par tvillingar kom som dom kram

  3. Det där med att lära sig tycka om saker känner jag verkligen igen. Oliver har jag alltid gillat, enligt min mamma plockade jag oliver från pappas pizza redan som 1-åring och smaskade i mig dem, men de andra grejerna: öl, vin, kaffe och ostron är för mig också sådana saker som jag förut avskydde men som jag nu älskar. Särskilt kaffe, klarar mig inte utan kaffe 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..