När smärtan sänker mig helt

Jag vaknade i morse med jordens nackspärr. Jag somnade tidigt igår för att vara jag (så skönt!) och vaknade en timme innan väckarklockan skulle ringa. Men när jag skulle resa mig ur sängen kände jag bara ”Aj!”. Jag hade fått nackspärr. Nu är det länge sen jag hade det, tack och lov. Men ni som haft det vet hur det kan påverka hela måendet. Jag har känt mig sänkt hela dagen. Det är jobbigt att inte kunna röra sig som man vill och inte kunna titta åt vilket håll man vill.

Ikväll är jag barnvakt till Elsa eftersom Ibbe och Jessica är på teater. Elsa har precis somnat efter en mysig middag och massa lek. Vi har läst böcker, tittat på film och lekt med Signe. Jag ska kolla om Jessica har någon vetekudde här hemma som jag kan värma till nacken, det vore skönt.

FullSizeRender 31

Elsa var sminkad som en katt när jag kom hit i eftermiddags, men sminket försvann efter middagen.

FullSizeRender 31

Jag önskar att jag var såhär pigg och full av energi nu, men smärtan tar liksom över. Jag hoppas att det känns bättre i morgon. Då startar jag och Jessica morgonen med fix av håret inför kvällens stora influencergala. Sen har vi en del jobb att hinna med innan det är dags för fest. Jag har ett lunchmöte inbokat på LOPPI-kontoret om ett kommande samarbete, det ser jag fram emot.

LOADING..