En uppfräschning med hjälp av Olaplex

I fredags var jag och Jessica hos en tjej som heter Karin Saleh och fixade håret. Jag har testat Olaplex på salong innan men nu ska jag ge det en chans även hemma. Jag har inte varit hos frisören på evigheters evighet, så det var verkligen dags för en uppfräschning. Både av färg och klipp av toppar.

angelica_lagergren

En selfie innan vi satte igång.

olaplex_lagergren

blondering_olaplex

Bästa Karin Saleh fixade en lyxigare och finare nyans på mitt hår.  

O&M

Det var första gången jag testade produkter (och färg!) från O&M. Det är ett märke från Australien och de har rena produkter utan bland annat ftalater, sulfater och parabener. Jag ska testa mig igenom deras sortiment, men redan nu har jag en favorit. Deras ”Know Knott” är som en balsamspray som doftar päron. Som päronsplitt i håret. Mums!

PA130398

Jag njuter av att få håret tvättat. En lyx jag verkligen borde unna mig oftare.

olaplex

Här ser ni också Olaplex som jag nu ska ha i håret en gång i veckan för att det ska bli starkare och friskare. Vet ni vad Olaplex är? Jag lånade text från deras hemsida: ”När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”.” Jag som blonderar mitt hår borde verkligen bli mer noggrann med hur jag sköter om det.

olaplex

Före och efter. Jag är så nöjd och håret är verkligen mjukt.

olaplex_angelicalagergren

Nästa gång ska jag nog våga klippa lite till, nu tog vi bara det värsta ute på topparna. Det känns skönt att äntligen ha varit hos frisören, det var som sagt alldeles för länge sen. Nu ska jag bli bättre på att vårda håret. Samma sak är det med min hud, nu när hösten kommer blir jag alltid väldigt torr. Dags att börja få in en bra rutin och smörja hela kroppen, varje dag.

LOADING..