Jag klippte av mig håret

Efter mitt förra frisörbesök kände jag för att ljusa upp lite till fram, men även klippa av en del av längderna. Jag tänkte att jag skulle vara nöjd med att bara toppa. Men nu känns det så mycket bättre med kortare hår. Det känns tjockare och friskare igen efter en sommar med massa sol och bad. Nu ska jag bara vara duktig och göra Olaplex-behandling en gång i veckan hemma. Det där med lång tid i duschen är inte riktigt min grej. Karin Saleh som jag går till sa i och för sig att jag kan slänga i Olaplex och sen sova med det, det får jag testa.

IMG_0634

Med Olaplex i håret efter lite extra slingning längst fram i håret.

olaplex_before

Före färg och klipp första gången jag var hos Karin.

IMG_0641

Efter!

IMG_0642
Kolla topparna! Så himla skönt att vara av med frisset och allt det slitna.

IMG_0646

Min blus kommer från Hunky Dory.

Nu ska jag pipa ner och köpa lunch. Jag har en telefonintervju efter lunchen och en artikel att skriva klart. Solen skiner ute idag, det gör mig glad. Jag tycker om hösten men längtar efter sol, bad och värme. Jag önskar att jag hade en solsemester inplanerad, men det har jag inte. Jag och barnen pratar om att åka till Grekland nästa sommar och hälsa på Lollo och Bernie. Vi får se vad vi hittar på för roligt. Jag vet att många planerar sina sommarsemestrar redan nu, jag har nog aldrig gjort det såhär tidigt innan. När brukar ni boka era resor?

LOADING..