Prata skilsmässa i Nyhetsmorgon

Vilken rolig och spännande förmiddag jag har haft! Mamma kom och hämtade barnen strax efter 08 och då kom Jessica hit och sminkade mig. Hon har gjort det så många gånger nu så det går i raketfart. Vid 08:30 kom en taxi och hämtade oss och vi åkte mot TV4 och Nyhetsmorgon. Jag var nervös i taxin på väg dit. Jag försökte ta djupa andetag, tänka att andetaget är mitt ankare. Att det lugnar ner mig. Det funkar verkligen för mig. Väl på plats släppte min nervositet.

Det kan också ha att göra med att vi träffade vår vän Andreas Wijk. Han var där för att prata om sin nya artistkarriär och även sjunga. Den killen alltså. han har ett hjärta av guld. Jag har träffat honom många gånger under mina år på VeckoRevyn. Han är alltid lika varm och härlig. <3

IMG_9334

Han frågade varför jag var där och jag sa att det var för att jag och Jessica ska vara med i Melodifestivalen. Hehe, så var ju inte fallet. Inte den här gången i alla fall. 

IMG_1853

Jag fick massa sms från kompisar som fotade av tv:n. 

IMG_1854

Så roligt att se hur studion ser ut på riktigt. Hur alla jobbar som ett team så att allt bara flyter på. 

IMG_9354

Jag känner mig nöjd med min insats. Det var väldigt roligt! Jag tycker att det är viktigt att prata om saker som man mår dåligt över och på så sätt kunna hjälpa andra i samma situation. 

IMG_1849

Bästa Anna, Tilde och jag.   

IMG_1855

Jag valde mellan den här blusen (gammal från Zara), en stickad tröja från Lindex och en jeansskjorta. Det här blev bra tycker jag. Det var rätt varmt där i studion. På tisdag är Jessica med i Malou efter 10, det får ni inte missa.

  1. Tack för att du berättar! Jag känner igen mig i så mycket och blev lite tårögd av att lyssna. Men så bra att se hur du nu strålar! Kramar

  2. Tack för att du delade med dig av din berättelse. Själv står jag inför att berätta för min man att jag vill skiljas. Har känt såhär i flera år men jag kan bara inte med att berätta. Mår så fruktansvärt dåligt nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Skönt att veta att det troligtvis blir bättre efter ett tag.

  3. Åh Angelica! Jag känner igen mig så mycket och jag har följt dig (och Jessica) sen i somras. Jag har letat mig till människor (bloggar, forum) i liknande sits som mig då jag tycker det är superviktigt att inte känna sig ensam. Jag, som för dig, hade ingenting att säga till om när min kille ville separera. Och vi hade varit tillsammans i sex, snart sju år och hade fått en bebis bara två veckor tidigare. Det var så där nattsvart och hemskt som du beskriver. Jag har också haft panikångestattack tidigare i livet och har känt det på väg några gånger men jag har bra andningsverktyg och mantran för att ta mig ur det. Första gången trodde jag ocksä att jag skulle dö. I vilket fall, STORT stort tack (nu grinar jag) för att du delar med dig så att vi andra som går igenom liknande inte känner oss ensamma! Och jag ääälskar att du mår bra nu, jag mår också bättre även om det är tufft från och till. Och jag älskar också tvillingpodden! Hälsa Jessica så mycket, fortsätt gör det ni gör. Ser fram emot nytt avsnitt imorgon.

    Kramar från Elin

  4. Tyckte du var skötte dig galant. Insparande! Håller med om att man ska prata om jobbiga saker och på så sätt hjälpa andra!

    Och jag hade inte hört dig säga rätt ut att du vart lämnad av Stefan, de är ju hjärtekrossande att höra. Vilken kämpe du är som har tagit dig upp från de allra värsta mörkret❤️

  5. Jag såg när du var med i nyhetsmorgon och mon första tanke var.. vad f•n gjorde din man på resan egentligen? . Man kanske inte ska lägga fokus på det men om han tex varit otrogen så är det ingen som pratar om det för han är en kille. Men hade en tjej varit otrogen som haft barn. Då hade det varit en helt annan femma, hora och andra öknamn antagligen. Blir så arg på den orättvisan mellan killar o tjejer. Förstår det måste kommit som en chock att han ville skiljas. Det är inget konstigt du fick en chock. Bra du vågade prata om det . Var kommer byxorna ifrån? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..