”En ofiltrerad bild från idag”

Idag är det den 7:e luckan som ska öppnas. Min namnsdag idag hörrni! Grattis till alla som heter Angelica. När jag var liten firade vi alltid med att man som namnsdagsbarn fick välja dessert. Jag valde nästan alltid chokladpudding med vispgrädde. Jessica valde alltid någon fromage. Då blev jag sur, det gillar inte jag, haha. Hon älskar inte chokladpudding så hon var inte heller direkt lycklig när det var min namnsdag. Men det där med dessert vid namnsdag är fina barndomsminnen för mig.

Dagens lucka är ”En ofiltrerad bild från idag”. Jag och Jessica har precis ätit frukost på Pom & Flora vid Odenplan. Det blev både bananbröd med jordnötssmör och macka med äggröra och picklad chili. Så gott! 

IMG_3268

Fantastisk matbild va? 

IMG_3272

Äggen köpte vi som mellis till senare.

IMG_3263

Min blus kommer från Daisy Grace. Jag och Jessica pratar om den i avsnittet av Tvillingpodden som kommer på måndag. Jag sa att jag har svårt att hitta de optimala plaggen för en dejt. Jag känner mig som snyggast och mest bekväm i svart. Jag vill inte ha urringat eftersom jag ofta får stressutslag när jag är nervös. Och så vill jag att den ska vara lite finare men inte för fin. Den här blusen är ju faktiskt optimal för dejt/middag/drink på stan.

Jag är så himla nöjd med min hårfärg just nu. Det är jag inte så ofta jag känner så. Men efter mitt och Jessicas senaste besök till Karin Saleh är båda två helt sjukt nöjda. Det är en perfekt botten och den blonda nyansen är lätt att underhålla med silverschampo. Jag är nöjd över att jag kapade allt det slitna. 

IMG_3260

Tips om du gillar äggröra är att välja den här mackan på Pom & Flora. Den picklade chilin på är verkligen pricken över i.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

  1. Dina fina läppar försvinner när du har foundation på dom låt dom vara naturliga med lite lypsyl! När du va med i Nyhetsmorgon hade du något jättefint ljusrosa läppglans på dig!

  2. Jättefin blus och perfekt både till vardags och fest! Haha har du sett hur roliga dina armar ser ut på sista bilden? Så rolig vinkel 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..