Feberfrossa och illamående

Oj oj. Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Vi hade massa roliga och viktiga möten planerade. Jag var på en mysig middag igår men när jag kom hem började jag känna mig hängig. Jag fick frossa och la mig under två fluffiga täcken i sängen. Där har jag legat tills nu. Helt däckad. Jag har försökt äta lite men mår illa. Och jag känner mig helt förstörd. 

0EBE8D95-83B1-44EC-973A-3DB89B25C4EF
Jag ska hämta barnen på förskolan i eftermiddag men jag hoppas att min mamma kan komma och hjälpa mig lite. Nu ska jag göra en stor kopp te och leta fram några smärtstillande. Hela kroppen och alla leder värker. Hoppas att er fredag är bättre än min.

  1. Influensatider nu! Själv dras jag med graviditetsillamående toppat med två episoder av halsfluss, där antibiotikan förvärrar illamåendet kopiöst. Längtar efter våren.

  2. Men stackarn. Du har ju klassiska influensa symptom. Ska du verkligen ta barnen? Har två barn själv, så sjukt jobbigt att ta hand om barn när man E sjuk. Febern kommer nog snart och dessutom smittar du dom. Kan Stefan inte hjälpa dig? Krya på dig en massa!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..