När feber stiger upp till 38 igen

Igår innan jag gick och la mig kände jag mig inte lika sjuk. Det är absolut influensa jag har fått, men jag kände mig på bättringsvägen. Men icke. Jag somnade om i soffan i morse efter att jag hade ätit frukost. När jag vaknade ett par timmar senare hade jag 38 graders feber igen och kroppen värker som satan. Det är nog värst. Feber är jag van att ha, jag fick alltid feber som barn när jag var sjuk. Det kan jag liksom hantera. Men smärtan i kroppen är inte av denna värld. Jag tycker inte om att klaga men just nu känns det tufft. Som tur är kommer min mamma hit ikväll och hjälper mig med barnen. Guld värt när energin är nere på noll.

Jag försöker dricka mycket vatten och vila mycket och lägga allt jobb åt sidan.

Nu har jag dock äntligen klippt klart Tvillingpodden och fått upp den. Skönt!

Till lunch blev det smoothie i skål med granola, kokos och banan. Och jordnötssmör. Väldigt gott och fräscht. Jag är inte sugen på varm mat just nu, så smoothie funkar perfekt. Jag har tagit fram köttbullar från frysen till barnen ikväll. Det blir köttbullar, pasta och massa ärtor. Jag är glad att barnen gillar grönsaker. Det får bli en beställning från mathem istället för att bege mig ner till affären. Tur att det finns näthandel är det kommer till mat. Hoppas att ni har en fin tisdag!

 

LOADING..