Annika Sjöö

Allt är inte svart eller vitt...


Heej!

Igår slogs jag av tanken att jag är så tacksam över att ha fått möjligheten att ge ut dessa två kokböcker. Att Pagina förlag trodde på min idé och satsade på mig.

Men som jag tidigare nämnt i bloggen så vill jag understryka att bara för att någon mat inte kallas ”paleo” eller listar sig därunder så behöver inte det betyda att det är dålig mat. Det finns idag mycket BRA mat som inte kallas paleo, och som självklart inte bör undvikas.

Jag tror verkligen att varje människa är UNIK och måste hitta vad just en själv mår som bäst av! Så resonerar i alla fall jag när jag försöker hjälpa människor till ett hälsosammare liv. Med eller utan etikett. Allt är inte svart eller vitt!

Kram Annika

Kommentera
Föregående artikel Kroppen behöver…

Kroppen behöver vila...

Annika Sjöö


Heej!

Jag har känt mig förvånansvärt pigg i kroppen dagarna efter Göteborgsvarvet. Inte ens i närheten av så ont jag hade efter att jag sprang för 2 år sedan. Men tydligen behövde min kropp vila ordentligt ändå och nu har jag åkt på en rejäl förkylning!

Egentligen skulle jag och Kelvin ha åkt till Stockholm imorgon med några vänner för att bo på hotell och gå på gröna lund på lördag…men jag fick helt enkelt lyssna på kroppen och inse att jag bara behöver återhämtning.

Nästa vecka väntar en intensiv jobbvecka och även om det inte är något ”jobbigt” med en nöjeshelg i Sthlm så behöver jag ladda batterierna. Ordentligt.

Kram Annika

Kommentera
Nästa artikeln Allt är inte sva…
Föregående artikel Sockerfilmen...

Sockerfilmen...

Annika Sjöö

Hej!

Om ni inte sett denna film så måste ni göra det! Handlar om vad socker gör med våra kroppar…detta är reklamfilmen, men hela filmen ligger på SVT play!

Kram Annika

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Kroppen behöver…
Föregående artikel Troschock och bi…

Troschock och bilkrock!

Annika Sjöö


Heej!

Ja, vad säger man? Min poddpartner…

Nytt avsnitt ute!

”Troschock och bilkrock”

Dagen innan The Big Race och vi är taggade! Åsa berättar om veckans bilfadäs samt troschock och Annika säger att män bara har blicken rakt fram – fast krockar själv med ett meterbrett träd ”för att hon inte såg det”.. .

Vi finns på iTunes, Soundcloud och i appen Podcaster.

Kram Annika

Kommentera
Nästa artikeln Sockerfilmen...
Föregående artikel Karins gröna vär…

Karins gröna värld!

Annika Sjöö


Heej!

Idag var jag tillsammans med några andra hälsoinspiratörer från Västsverige bjudna hem till Karin Haglund som skrivit flera kokböcker inom rawfood!

Oj, vad fint och gott hon hade fixat till oss! Till att börja med en grön supergod smoothie…

Sen blev det sallad i trädgården!

Vi som var där var Erica Palmkrantz Azis, Julia Fors, rawfood Victor och Cecilia Folkesson. En härligt gäng!

Och sen blev det dessa godingar till efterrätt….Mmm…

Tack snälla Karin för en härlig dag!

Kram Annika

Kommentera
Nästa artikeln Troschock och bi…
Föregående artikel Boozt!