Annika Sjöö

Är du intresserad av träning?

Annika Sjöö

IMG_0505.JPGHej!

Är du intresserad av träning? I så fall vill jag varmt rekommendera denna bok – Hälsa på recept!

Boken innehåller den senaste vetenskapen kring träning och motion. Många böcker av denna typ kan ibland bli lite för tunga och komplicerade, men det bästa med den här är att den är skriven på ett mycket lättförståeligt sätt!

Är du nyfiken på hur våra gener påverkar vår träning? På vilken träning som är mest effektiv för konditionen? Hur mycket vi behöver röra på oss för att förbättra vår hälsa?

Då är denna boken definitivt något för dig!

Kram Annika

Kommentera
Föregående artikel Använd måttbande…

Använd måttbandet istället!

Annika Sjöö

IMG_0440.PNGHej kära läsare!

Jag tänkte att jag spinner vidare på gårdagens inlägg om att vikten inte är det viktiga:-)

Via vårt koncept The-plan hjälper vi massor av människor att komma i form och förbättra sin hälsa, men något vi inte fokuserar på är just vågen. Om man vill mäta resultat, vilket vi uppmuntrar att man gör, så tycker vi att man istället ska använda måttbandet. Ett mycket mer rättvist mätinstrument!

Även i vår träningsbok skriver jag om detta. Om du tränar och även tränar styrka så måste du räkna med att muskler också väger och att du t.o.m lägger på dig lite muskler samtidigt som du minskar i fettmassa. För visst vill du hellre se vältränad ut än bara smal? Det vill jag i alla fall!

Kram Annika

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Är du intressera…
Föregående artikel Såååå bra!!!

Såååå bra!!!

Annika Sjöö

IMG_0447.PNGHej hej!

Var bara tvungen att dela med mig av denna bild som jag såg på instagram ifrån @jagtogbeslutet. Så himla bra!

Jag brukar ju alltid prata om det här med att man inte ska stirra sig blind på vågen eftersom det ju inte är vikten som är det viktiga, eller hur? Muskler väger ju också och du kan t.ex. ha minskat flera centimeter i midjan utan att vågen visar något eller kanske t.o.m plus. Därför tycker jag att den här bilden var extra bra!

Det känns i och för sig som om jag aldrig kan säga det här tillräckligt för det verkar ändå som de flesta bryr sig mer om vikten än hur tex kläderna sitter eller hur man mår…but why?

Kram Annika

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln Använd måttbande…
Föregående artikel En dans i strump…

En dans i strumpor!

Annika Sjöö

IMG_0479.JPGHeej!

Vilken härlig och rolig kväll vi hade igår i Sthlm! Kvällens höjdpunkt var ändå när min kompis Maria blev uppdragen på scenen av Tobias Karlsson. Det roliga var att hon hade tagit av sig skorna under bordet så hon fick dansa upp på scenen i strumplästen! Det kanske inte låter så kul, men jag skrattade så jag grät!

Min fina vän Malin som var tärna på mitt bröllop var med i showen igår också.

IMG_0481.JPG

IMG_0485.JPG

IMG_0488.JPGTobias har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med showen!

IMG_0498.JPGNu är vi på väg hem igen och jag ska ta mig en tupplur på tåget:-)

IMG_0480.JPGKram Annika

Kommentera
Nästa artikeln Såååå bra!!!
Föregående artikel De gör så mycket…

De gör så mycket för mig!

Annika Sjöö

IMG_0476.PNGHej!

Mina föräldrar ställer verkligen upp på mig! De hjälper mig att passa, hämta och lämna min son när det krisar, men inte bara när det behövs utan annars också! De kan ringa och säga ”nu är jag allt lite sugen på den lille mannen”. De är alltså världens bästa mor – och farföräldrar också!

Därför känns det så roligt att jag också kan ge lite tillbaks! Idag bjuder jag med dem upp till Stockholm för att se på En dans på rosor. Det är andra gången jag ser den och det ska bli så roligt för jag vet hur mycket dem vill se den!

Kärlek.

Annika

Kommentera
Nästa artikeln En dans i strump…
Föregående artikel Fredagsmyset