Annika Sjöö

Alla kan åka på träningsresa!

Annika Sjöö


Heej!

Många tror att det bara är elittränade som åker på träningsresa, men jag skulle nog säga att det till stor del är tvärtom! ALLA som bara gillar att träna kan åka. Eller de som vill hitta inspiration, eller få en nystart. Som på bilden ovan – min 67 åriga mamma och hennes bästa väninna som precis dansat!

Min vän Maria är en trogen gäst på danspassen!

Imorse startade vi med morgonjogg längs strandpromenaden…


Min bästis Åsa är med som föreläsare!

Jag älskar Ocean beach club!

Kram Annika

Kommentera
Föregående artikel Livet döden och…

Livet döden och dyr champagne!

Annika Sjöö


Senaste i Sanningspodden:

”Livet, döden och dyr champagne”

Vilken vecka! Annika har korkat upp guldet för att fira BIG time och dessutom vänt moll till dur genom att helt enkelt tänka: Why not? Och Åsa har åkt Sverige runt för att få nära-döden-och-livet-upplevelser både i hjärta och rumpa. Välkomna!

Lyssna här!

Kram

Kommentera
Nästa artikeln Alla kan åka på…
Föregående artikel Träningsresa Kre…

Träningsresa Kreta!

Annika Sjöö

Tänk, i somras var vi här på semester och nu är jag här och jobbar på träningsresa! Närmare bestämt på Kreta och Ocean beach club! Älskar stället.

Imorgon blir det träning hela dagen, blandat med sol och bad såklart!

Kram

Kommentera
Nästa artikeln Livet döden och…
Föregående artikel Löparglädje!
Kommentera
Nästa artikeln Träningsresa Kre…
Föregående artikel Budapestrulle pa…

Budapestrulle paleostyle!

Hej!

Som jag skrev igår så spelade jag in ett inslag tillsammans med Tilde de Paula till ”Hela Sverige bakar”! Tänkte jag skulle dela med mig av receptet till denna så klassiska bakelsen ”Budapestrulle”. Receptet är paleostyle och helt utan gluten, mölk eller vitt socker:

Botten:

  • 6  äggvitor (stora ägg)
  • 1 dl kokossocker
  • 100 g mandelmjöl
  • 1,5 dl hackade hasselnötter
  • 1 tsk vaniljextrakt

Fyllning:

  • 2 paket (kylda) kokosgrädde från Willys märke Garant
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 2 tsk honung
  • Valfritt – 2 dl färska hallon eller blåbär

 Topping:

◦  20 gr råchoklad

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Vispa äggvitorna hårt. Häll i kokossockret och vispa igen.
Blanda mandelmjölet med hasselnötterna och vänd ner äggvitorna. Rör om försiktigt.
Smörj ett bakplåtspapper med smakfri kokosolja och lägg på en bakplåt. Häll över blandningen och bred ut ett jämnt lager.
Grädda i mitten av ugnen i ca 12 min. Lägg ett nytt bakplåtspapper på köksbänken och vänd över botten på det nya pappret. Obs! Pensla baksidan av det varma bakplåtspapperet med kallt vatten innan du drar bort pappret. Låt svalna.

Blanda ihop kokosgrädden med vaniljextrakt och honungen till en jämn smet. Bred ut fyllningen på botten. Lägg eventuellt på de färska bären. Rulla försiktigt ihop rullen med hjälp av bakplåtspappret.
Smält råchoklad i ett vattenbad och ringla över rullen. Låt rullen stå kallt innan servering så att den blir mer kompakt och lättare att skära.

Ät och njut!

Kram Annika

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Löparglädje!
Föregående artikel Hela Sverige bak…