Annika Sjöö

OM jag behövde det här?

Annika Sjöö

IMG_0279.JPGHeej!

Innan sommaren började jag att gå på bikramyoga en gång i veckan. Ni vet yoga i 40 graders värme. Jag kände att det verkligen var det perfekta komplementet till min crossfit träning!

Under sommaren var jag dock inte så sugen på att gå in och ställa mig i ett 40 grader varmt rum efter en dag på stranden…så det blev inte så mycket av den varan!

Jag behöver verkligen bikramyogan för min rörlighet. Man kanske kan tro att jag som är dansare i grunden är jättevig, men icke! Att ha stått på högklackat en stor del av livet utan att prioritera stretch sätter sina spår. Tyvärr…

Så snacka om att jag behövde det här idag! Kände mig stel som en pinne innan. Nu ska jag försöka att i alla fall gå en gång i veckan! För att jag verkligen vill och för att jag känner vad gott det gör för min kropp.

Kramar Annika

Kommentera
Föregående artikel Räcker inte tide…
Kommentera
Nästa artikeln OM jag behövde d…
Föregående artikel Nääs fabriker!

Nääs fabriker!

Annika Sjöö

IMG_0271.JPGHeej!

Idag har jag och min kära vän Åsa varit på Nääs fabriker för ett spännande möte! Inom kort kommer ni att få ta del av vad det handlar om. Tänk inspiration, träning, inre hälsa, god mat och välmående…

IMG_0268-0.JPGKram Annika

Kommentera
Nästa artikeln Räcker inte tide…
Föregående artikel Vet inte om jag…

Vet inte om jag borde dela med mig av det här...

Annika Sjöö

IMG_0270.JPG…för då är risken att de tar slut direkt och jag inte kan njuta av dessa gudomliga vindruvor! Men ”sharing is caring” heter det väl? Dessa vindruvor är något utöver det vanliga! De smakar som honung och nästan smälter i munnen…har aldrig ätit godare vindruvor!

Ni. Måste.Testa.

Kram Annika

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Nääs fabriker!
Föregående artikel ALS icebucketcha…
Kommentera
Nästa artikeln Vet inte om jag…
Föregående artikel Löpning och vatt…