Annika Sjöö

Ikväll...

Annika Sjöö

 Ikväll dansar Magnus och jag bugg och pasodoble trots veckans missöde med stukad fot. Vi vill såååå gärna dansa vidare in i finalen och blir superglada om ni är med oss!!!

Kram Annika

 

Kommentera
Föregående artikel Grym lunch!

Grym lunch!

Annika Sjöö

  

Heej!

Precis vid hotellet där jag bor ligger ett grymt matställe som säljer massor av mat med ägg i! Så idag köpte jag med mig 3 små omeletter med kallrökt lax till. Sååå gott! Till det drack jag grönsaksjuice av spenat, gurka, selleri, äpple och citron.

Idag har vi iaf kunnat stega igenom danserna inför imorgon! Även om vi missat en del träning så är målet att dansa imorgon. Ont kommer det göra så det är helt upp till Magnus hur mycket han klarar av. Vi vill ju så gärna gå till FINAL!!!!

Kram Annika

Kommentera
Nästa artikeln Ikväll...
Föregående artikel Rubriker!

Rubriker!

Annika Sjöö

  

Hej!

Inte helt oväntat att kvällstidningarna skulle gå loss på Magnus stukade fot…så här är läget: Magnus trampade snett och stukade foten kraftigt. Idag har han fått laserbehandling och blivit tejpad. Han kan gå på foten och vi satsar på att kunna dansa på fredag. Blir nog dock inga 10:or av juryn, men det verkar de ju inte vilja ge oss ändå:-)

Någon antydde att stukningen var påhittad. Försök att fejka den här svullnaden! 

 

Så idag har jag gjort kamerarep själv med hjälp av proffsdansaren David Watson för att kunna sätta olika kameravinklar! Jag och Magnus har ”gått” igenom våra danser och därefter gjorde jag ett reportage och plåtning för Svensk damtidning om bröllopsvals! 

 

Kramar Annika

Kommentera
Nästa artikeln Grym lunch!
Föregående artikel Stukad fot!!!

Stukad fot!!!

Annika Sjöö

  

Vilken dag!!!

Anlände till Sthlm vid 15 idag och åkte direkt till träningslokalen. Började träna med Magnus vid 16 och runt kl 17 när vi var riktigt inne i träningen hände det som inte fick hända! Magnus trampar snett och och det säger ”knak” i foten!!! Oh no liksom!

Vi fick åka till akuten direkt för att röntga och som tur var var inget brutet men foten är kraftigt stukad…nu hoppas vi att tejpning, behandling och smärtstillande ska kunna göra att vi i allafall kan dansa våra danser på fredag! Dock blir det inte så mycket träning som önskat innan dess. 

Håll tummarna!!!

Kram Annika

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Rubriker!
Föregående artikel Inte så mycket s…

Inte så mycket styrketräning just nu...

Annika Sjöö

 
Hej!

Innan let’s dance startade så tänkte jag ”jag kommer ju hinna träna annat också! Jo men tjena! Hinner inte med någon annan träning än dans just nu…och om jag har någon lucka över så är det alltid annat som ska fixas eller så behöver jag vilan.

Jag får helt enkelt acceptera att det inte blir så mycket träning med vikter för min del just nu. I och för sig är ju Magnus en vikt i sig, men det är ju han som lyfter mig:-) 

Min älskade CrossFit träning får helt enkelt vänta lite för nu prioriterar jag let’s dance!

Kram Annika

Kommentera
Nästa artikeln Stukad fot!!!
Föregående artikel Extra kolhydrater!