Ett hett julklappstips!

Kära vänner!

Det finns en kvinna jag beundrar mycket, Elisabeth Gummesson som bl.a. har skrivit boken ”Good enough”

En av dem målar en ögonfrans i taget, en annan tror på allvar att hennes sätt att sköta tvätten är det enda rätta, en tredje kan inte ens sätta ihop en inköpslista utan att skriva sin snyggaste handstil.

Perfektionism sätter krokben för människors hälsa, långt mer än det resulterar i just perfekta prestationer. Visste ni att perfektionister hellre avstår om de inte vet med 100 procent säkerhet att de kommer att lyckas? Eller att människor som lever med perfektionister starkt påverkas av deras låga självkänsla och ständiga längtan efter att bli omtyckta?

Elizabeth Gummessons egen perfektionism höll på att kosta henne livet, nu lever hon sin dröm och hjälper andra att göra detsamma. Kravet på perfektion påverkar livets alla områden: arbetet, fritiden, hemmet, relationerna till barn, släkt och vänner liksom synen på kroppen och utseendet.

Med mycket humor och träffsäkerhet berättar hon om hur tillvaron kan se ut för den som hela tiden strävar efter perfektionism eller lever med någon som alltid vill vara perfekt, med nedslag både från sin egen verklighet och andras.

Utifrån sina egna erfarenheter ger Elizabeth dig handfasta tips och råd för att åstadkomma en förändring och inte bara överleva, utan verkligen leva! Det handlar om att faktiskt förstå att du är – good enough” (http://www.gummessoncoaching.com)

Jag träffade Elisabeth för första gången i verkligheten på Allt för Hälsan Mässan och HERREGUD vilken vacker kvinna! Det bara strålar om henne!

Kanske vore hennes bok något att ge i julklapp till dig själv eller någon annan som behöver den?

Kram Annika

[youtubeplay id=”S86_rw1vNxg” width=”720″ height=”500″]

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..