Dr Martens kängor.

Jag vill ha nya kängor. Närmare bestämt Dr Martens. Dessa kängor har en inbyggd luftkudde vilket gör att de ska vara riktigt bekväma att gå och stå i. Faktum är att jag tror inte jag testat Dr martens tidigare. Har ni? Är de så sköna som jag tror? De är dock ganska dyra här i Sverige. Jag kollade på en amerikansk sida och där kostade ett par svarta 8 håls ca $120. Det går ju att beställa där och är man några stycken som går ihop blir frakt och tull och såntdär inte lika blodigt. Eller så ber man(på sina bara knän, de tar ju ändå lite plats i väskan) vänner som ska till usa att köpa ett par. (Anna,vad säger du? ;)).

Jag tror det är sånahär vanliga svarta 10-håls som är min grej.

Blanka 8-håls var tydligen slut överallt här i sthlm för någon månad sen så de verkar poppis.

Jag som är förälskad i Union Jack har lite svårt att motstå dessa.

De här blommiga är ju bara så himla söta! Hittade dem på http://www.dmusastore.com.

De här blommiga såg jag på Brandos men har sett liknande på skopunkten eller någon av kedjorna.

Humlerandiga Dr Martens. Love! (tänk vad coola till jeansshorts eller till en svart enkel klänning a la den från hm jag visade häromdagen)

Gröna vore ju inte heller fel. Jag skulle gärna ha många olika färger att byta mellan!

Och de här, vad kan man säga? Bovskor dr martens. Så jädra tuffa!

Praktiskt att de karakteristiska gula skosnörena finns att köpa separat. Svarta och röda finns såklart också.

 1. Jag har rosa… riktigt hubbabubba-rosa ;) hittade dem på Tradera, helt nya. Blev så lycklig, har inte sett den färgen varken förr eller senare.
  De med klack var ju ruggigt snygga!

  1. Nyckelpigan. Vad underbart med rosa, så vårigt och glatt! Och ja, de med klack är så jäkla fina. fy 17 vad det är mycket jag vill ha nu.

 2. Dr Martins är verkligen jättesköna, den ultimata skon. Svala på sommaren och varma på vintern, vattentäta i regn. Levde halva 90-talet i mina kängor, hade inga andra skor. Så jag kan verkligen rekomendera dessa kängor.

 3. Ett tips är att hålla utkik på La Redoutes rabatter som kommer då och då, jag knep ett par 10-håls svarta dr M med 40% rabatt i höstas. Inte helt fel!

  1. Ibland har de dock en förmåga att fula sig och sätta gröna hörn och skit på märkesvaror och då gäller inte rabatter. Härligt att du fyndade ett par. Får hålla utkik jag också! kram

 4. Tycker de e sjukt fina:) Kolla in Dr Martens Phina womans boots…yberläckra:) Kostar cirka 1200 kronor och kan skickas efter från London för inte allt för mycket…Mitt nästa projekt när plånboken tillåter:))
  //BeataMorot

  1. Beata: ja de är snygga! Finns så många fina att det är svårt att välja. Är nog därför det blir ett par klassiska 8 eller 10 håls svarta för mig. Men jag ÄR ju sugen på de andra också. hehe. När ska jag bli miljonär egentligen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..