Jack Sparrow gör mig lycklig

Jag måste bara dela en video. De flesta har säkert redan sett och hört Jack Sparrow med Michael Bolton men lyssna och titta igen. Jag har sett den tusen(okej, lite överdrivet kanske) gånger nu snart och jag fnissar fortfarande. Jag har nog en crush på herr Bolton nu när jag sett att han har humor. Killar med humor och självdistans alltså, de är de bästa!

Lyssna, titta, le och njut. Själv dansar jag gärna också fast det skulle nog kännas lite smådumt att göra det här på tåget bland alla gubbar. Det räcker med att jag var ytterst ytterst nära att sjunga med från min iPod precis.

Puss

Kommentera

Kommentera

Det här var ju fantastiskt roligt! Tack för den :)

pams juli 1, 2011 14:07 /

Camilla: visst är den skön? :D Ja österlen är bara så himla fint. vi var därnere för två år sedan och jag njuter. Hade gärna stannat några dagar för en dagstur är inte samma sak. Kram

Louise Flinck juni 30, 2011 22:05 /

Madde: jag håller med. Det är ganska mycket ”skratta nu” i amerikansk humor men det finns såklart lysande undantag. Det här är riktigt roligt. ska kolla in deras andra också.

Louise Flinck juni 30, 2011 22:00 /

Monika: hehe, jag har sett fler som tycker likadant. Och jo, kan kan tas för SJP’s fulare syster.

Louise Flinck juni 30, 2011 21:58 /

Eva: visst blir man glaaaad?! Jag kör med rainman-stuket och lyssnar om och om igen men tröttnar inte ändå.

Louise Flinck juni 30, 2011 21:57 /

Sjunger:
”This is the tale of Captain Jack Sparrow. Pirates so brave, on the seven seas. A mystical quest to the Isle of Tortuga”

Jag älskar den här låten. Och videon.

Eva http://smamanniskorsmusik.blogspot.com/ juni 30, 2011 13:26 /

Är det bara jag, eller ser han ut som Sarah Jessica Parker när han är utklädd till Erin Brockovich?

Monika juni 29, 2011 21:10 /

SNL är så ojämn – jag är inte alltid med på amerikansk humor. MEN om det är något de är bra på så är det de här förinspelade musiknumren. Rihanna & Shy Ronnie är också underbar!

Madde juni 29, 2011 17:04 /

Hahahaha… Har aldrig sett förut men den var ju riktigt bra.
Hoppas du får en bra sommar här nere i Skåne. Har du en ledig dag över så ta en tur ner till Österlen, det är bara så härligt här nere.
Qram på dig

Camilla juni 29, 2011 10:05 /

ANNONS
ANNONS