Äckliga förbannade flugor.

Såhär envisa ÄR de.

Pissrttan skrev en kommentar angående mitt hej eller inte hej som inledning på ett blogginlägg. Att det är ett i-landsproblem. Fast det är det väl inte? I-landsproblem handlar väl mer om ekonomi, politik, överkonsumtion och liknande? Jag bor ju i ett i land så då har jag väl i-landsproblem. Men idag har jag ett problem som de har i u-länder också. Flugor! Jag hatar dem!

De är verkligen bara nyttiga som mat till fåglar, i övrigt fattar jag inte varför de finns. Och varför de alltid alltid finns runt mitt huvud när jag ska sova? Alltså, inte så att jag har ett gäng flugor runt mig varje natt men om det väl är en fluga i rummet så måste den absolut kretsa runt mina öron. Vad är det som är så intressant med dem? Om flugjäveln har ett helt rum, ett helt hus, ja en hel värld att flyga i så varför måste den då vara runt mig? Luktar jag skit så den tror den ska få mat? Och OM den mot förmodan får för sig att lämna området kring mitt huvud så flyger den gärna mot fönstret. Gång på gång. De är såna idioter, flugorna. Nu ska jag ge mig på jakt med ett flugdödar tennisracket.

Passa er dumma små jävlar annars får ni en stöt! Jag råkade för övrigt lägga mina fingrar på den här för några dagar sen. Uj, sicken smäll. Det gör ont ju.

    1. Ja, bort med de jävlarna. Sitter och kollar här nu om det flyger nåt elände här i sovrummet. Men ofta är de ganska tysta tills man släckt och DÅ börjar de små asen att väsnas och retas.

  1. Äsch, det där med hejandet är väl inte så viktigt tycker jag, så gör som du vill. Är du på hejhumör kan du ju bara heja på något vis och om inte, gå rakt på sak. * kan inte låta bli att skratta lite :-) *

    1. Linda: hehe, ja det är ju egentligen inget stort problem utan bara något jag tänkte på just i den sekunden jag skrev. Så då hamrade jag ner mina tankar. :D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..