Nagellack och accessoarer

23 oktober 2011 5 kommentarer
accessoarer / nagellack

Hej finisar. Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Jag har mått lite sådär och försökt sova bort det så jag ska vara pigg imorgon istället. Igår däremot var jag först på stan en sväng och sedan på middag hos vänner. Vi åt och drack tills vi sprack. Åtminstone kändes det så när jag åkte hem.Fördrink med snacks, förrätt (löjromstoast och champagne), huvudrätt(lövbiffsrullader med sås och pressad potatis), ostbricka och sedan espresso med någon slags jordnötssmörskaka. Så supergott alltihop. Jag tog några bilder men inte på maten. Jag tycker inte det är jätteintressant med en massa matbilder så det slipper ni här. För det mesta i alla fall. När jag testade gi-maten ville jag visa hur det såg ut på riktigt till skillnad från hur maten ser ut på boxarna. Men annars, njäe, matporr får andra hålla på med. Jag njuter av att äta den istället :)

Innan jag gav mig iväg på galej igår skulle jag ju på nagellacks-jakt. Den var lyckad för jag fick tag i båda lacken jag letat efter. Kanonsnygga dessutom. Det blev det skalbaggegrönskimrande igår och imorgon ska jag testa marockansk blå.

Beetle green och Moroccan blue
Nummer 720 och 721. Jag köpte mina på Kick's där de just nu har Isadoras lack på kampanj för 55 kr/st istället för 69 som de annars tar.

Jag var även inne en sväng på Accessorize och blev lite kär. Dels i en väska och dels i ett halsband.

Den här prickiga är ju bara så söt. 349:- kostar den. Finns i deras nätshop också.
Jag är en riktig sucker för minatyrsaker, de är ju bara så gulliga! Så gissa vad jag som teälskare tycker om den här lilla lilla koppen med den lilla lilla skeden? 79:- kostar det här halsbandet.
Det fanns till och med matchande tekoppsörhängen för den som gillar te riktigt mycket.