Vinn lyxig ansiktsvård från Bioline

Godmorgon mina sköna hönor. Vet ni, veckan har börjat bra vad gäller statistiken. Hurra! Hoppas nu att det fortsätter och att ni inte tappar stinget om att dela länkar, berätta för vänner, skrika ut över gator och torg och tja…va? Kräver jag för mycket nu? Nääe? Inte jag som bara är snäll och rar? Blink blink.

Jag har förresten fått svar från HM nu på det senaste mailet jag skrev angående storlekar. Det säger ungefär samma sak som tidigare. Jag publicerar det här senare för nu var det ju tävla vi skulle göra. Eller hur!! Ni kan verkligen vinna en massa fint på amelias bloggar den här veckan. Johanna tävlar ut presentkort på tusen pix.

Men till min egen tävling nu alltså!

Ni kan vinna de krämer jag själv testat ett halvår snart och som jag verkligen kan rekommendera. Från att ha haft en ansikte som stramade och kändes för litet är det nu helt lagom i storleken, hyn är jämn och återfuktad och rynkorna håller sig än så länge relativt långt bort. Nu kan en vinnare få testa detta lyxiga set från Bioline Primaluce!

 

Mask, Brightening Illuminating
med AHA, Mandelsyra, Hyaluronsyra i Nanostrukturer, Zinkoxid, Pantenol. En creme mask som stimulerar cellförnyelsen och som ger fukt på djupet samt en jämn klar hud. Zinkoxid lugnar och dämpar rodnader

Rekommenderat pris: 455 k

 

Cream, Hydrating Renovating
med AHA, Mandelsyra, Pantenol. Alpha Hydrozy Syror från Passionsfrukt, Ananas och Vindruvor. En helt unik lätt creme för fuktfattig hud i stor behov av lyster. Denna creme kan också användas av hudtyper med akneproblem. Pigmentfläckar och ojämnheter i hudtonen jämnas ut och huden känns otroligt len och mjuk.

Rekommenderat pris: 595 kr

Så till tävlingsreglerna! Lätt som en plätt är det.

*Gilla Bioline på facebook

* Dela tävlingen på facebook eller via mail till era vänner http://blogg.amelia.se/big-ass-fashion/2012/02/21/vinn-lyxig-ansiktsvard-fran-bioline/ (det är bara att kopiera länken)

Och så skriver ni här i kommentarerna vilket ni gjort. En sak är bra, två är dubbelt så bra :)

Lycka till finisar! Vinnarens dras på Fredag! Kram/Louise

 1. hej, Jag är gärna med o tävlar .
  Har delat på min fb såklart o gillar Bioline med.!!

  //Lisa

 2. Jag är gärna med och tävlar! Gillat och delat på FB…nu är det bara att hålla tummarna på att denna toppenvinst blir min :-)

 3. Jag är gärna med.
  gillar dem på fb och delat tävlingen på fb med namn Lili Ying.
  Hoppas.

 4. Primaluce kan vara serumet för min mognare hy
  Nu behöver den för att kännas som nästan ny
  Underbart vill jag det ska vara att smeka kinden
  framförallt snart när vi flanerar i sol och vårvinden
  För min vän vill jag stråla som en vårens gudinna
  därför hoppas jag jättemycket att Primaluce vinna
  Jag behöver nog vårdande produkter från naturen
  Sådant som känns skönt och som är lättburen
  och det skall vara smidig och härlig att använda
  så man är naturlig när man hela världen vill blända

  Kram
  Kicki kronborg

   

 5. Har gillat bioline på facebook och delat med mig till min vänner av tävlingen. Nu hoppas jag bara på lite tur. Min hud skulle verkligen må bra av lite lyx. Kram

 6. Jag vill jättegärna vara med!
  Jag har i en ung ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
  eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa!

  Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur!
  Jag har länkat pa Fb: https://www.facebook.com/bioline?sk=wall#!/permalink.php?story_fbid=335003436542652&id=100001497661331

 7. Det vinner jag gärna! Har delat på fb och skickat ett par länkar till kompisar nu håller jag tummarna.

 8. Hejsan!

  Jag gillar också på FB, och har länkat hit till tävlingen.

  Behöver också en ansiktskur,…så hoppas på tur! :)

 9. Hej!

  Jag har mailat!
  Hoppas på lite tur nu också, lagom till helgen…!

  Kram/Gunilla

 10. Hej
  Jag har mejlat mina vänner om denna tävling. Jag är 40 år o har faktiskt aldrig provat såna här produkter… Skulle va väldigt intressant o se om de kan göra underverk med min hy. Tänk om jag skulle bli några år yngre i ansiktet!!? Tack för att du delar med dej av både glädje o ilska =)

 11. Gillat och delat länken.
  Min känsliga ocj gravidtrötta hy kan behöva fräschas upp.
  Håller tummarna!

 12. Vill såklart vara med och tävla och har gillat bioline på FB, delat och mejlat. Håller tummarna stenhårt! :)

 13. Jag har nu gillat och delat länken på fb.
  Bioline ansiktsvård skulle säkert vara kanon för min känsliga hud. Hoppas, hoppas på vinst!! :))

  Kram Stina

 14. Jag har gillat och delat länken på fb, har även tipsat de som inte har fb via mail. :-D

  Nu håller jag tummar och tår så hårt det går… jag vill sååå gärna vinna lyxig ansiktsvård från Bioline!!!

  Kram / M

 15. Så där nu är båda sakerna fixade och jag hoppas verkligen att jag kammar hem denna vinst =)
  Kram

 16. Jag har gillat och lagt ut länken på FB och hoppas på tur!
  Du har en härlig blogg med bra tips om det skänker guld/silverkant i livet!

 17. Jag har gillat på fb och länkat! Kul med sin blogg och dina tävlingar o lycka till med statistiken!

 18. Gillat och delat, love your blogg..! Känner så igen mig i dina tankar och åsikter om mode och oss med ngra kilon extra. Längtar varje dag efter att se och läsa, inspirerande !!!Skriv din kommentar här!

 19. Wow, en tävling helt i min smak. Vardagslyx med sköna krämer.
  Jag har delat länken och gillat.

 20. Hej Louise!
  Vilken lyxig tävling! Då måste man ju prova lyckan!
  Har gillat och delat på fb.
  Må gott1

 21. Älskar burkar, tuber och krämer. Har gillat Bioline på fejjan och även lagt upp länken.
  OT: Du är bästa inspirationen! Gina Tricot borde sponsra dig, efter jag började följa dig har mina köp på GT ökat med 100%!

 22. Hej Louise!

  Min stackars hud skulle verkligen behöva en massa fukt just nu!! Jag har gillat Bioline på Facebook!!

 23. Har delat och gillat bioline på facebook. vill verkligen vinna detta för jag har mycket problem med finnar och dessa skulle nog passa mycket bra till min hud.

 24. Har gillat och delat på FB. Jag letar just nu efter nån ny, bra serie för nyllet. O denna låter ju som nåt för mig. Är torr som fnöske :(
  Hoppas, hoppas, hoppas

 25. Kör Biolines produkter o kan inte vara utan dem. Är nu mammaledig och behöver lite lyx i min vardag!
  Gillar Bioline på fb och har delat länken me!

 26. Gillar redan Bioline,och har delat på FB :)
  Skulle bli superglad,för det låter som exakt dom produkterna som mitt ansikte verkligen skulle behöva just nu! :)

  Ha det fint! :)

 27. Har delat tävlingen på facebook! Gillat Bioline på facebook gör jag sedan tidigare :-) Nu håller jag tummarna att jag vinner! Bara älskar Biolines produkter, kan inte vara utan dem!

 28. Jag har gillat och delat med mig på facebook nu:) SUperbra tävling, hoppashoppas det går vägen för mig som i frustration gråtit över mitt torra ansikte i ett halvår nu! Ser ut och känner mig som en frasvåffla i fejjan…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..