Vinn lyxig ansiktsvård från Bioline

Godmorgon mina sköna hönor. Vet ni, veckan har börjat bra vad gäller statistiken. Hurra! Hoppas nu att det fortsätter och att ni inte tappar stinget om att dela länkar, berätta för vänner, skrika ut över gator och torg och tja…va? Kräver jag för mycket nu? Nääe? Inte jag som bara är snäll och rar? Blink blink.

Jag har förresten fått svar från HM nu på det senaste mailet jag skrev angående storlekar. Det säger ungefär samma sak som tidigare. Jag publicerar det här senare för nu var det ju tävla vi skulle göra. Eller hur!! Ni kan verkligen vinna en massa fint på amelias bloggar den här veckan. Johanna tävlar ut presentkort på tusen pix.

Men till min egen tävling nu alltså!

Ni kan vinna de krämer jag själv testat ett halvår snart och som jag verkligen kan rekommendera. Från att ha haft en ansikte som stramade och kändes för litet är det nu helt lagom i storleken, hyn är jämn och återfuktad och rynkorna håller sig än så länge relativt långt bort. Nu kan en vinnare få testa detta lyxiga set från Bioline Primaluce!

 

Mask, Brightening Illuminating
med AHA, Mandelsyra, Hyaluronsyra i Nanostrukturer, Zinkoxid, Pantenol. En creme mask som stimulerar cellförnyelsen och som ger fukt på djupet samt en jämn klar hud. Zinkoxid lugnar och dämpar rodnader

Rekommenderat pris: 455 k

 

Cream, Hydrating Renovating
med AHA, Mandelsyra, Pantenol. Alpha Hydrozy Syror från Passionsfrukt, Ananas och Vindruvor. En helt unik lätt creme för fuktfattig hud i stor behov av lyster. Denna creme kan också användas av hudtyper med akneproblem. Pigmentfläckar och ojämnheter i hudtonen jämnas ut och huden känns otroligt len och mjuk.

Rekommenderat pris: 595 kr

Så till tävlingsreglerna! Lätt som en plätt är det.

*Gilla Bioline på facebook

* Dela tävlingen på facebook eller via mail till era vänner http://blogg.amelia.se/big-ass-fashion/2012/02/21/vinn-lyxig-ansiktsvard-fran-bioline/ (det är bara att kopiera länken)

Och så skriver ni här i kommentarerna vilket ni gjort. En sak är bra, två är dubbelt så bra :)

Lycka till finisar! Vinnarens dras på Fredag! Kram/Louise

LOADING..