Bikiniprovning dårå

Go eftermidda’ raringar. Så var det dags att visa min bleka kropp i bikini. Bara överdelen då för så länge jag har mens vill jag icke prova underdelar även om man såklart har trosor under. Men som jag skrivit innan, jag testar ändå bara underdelar om jag absolut måste, och då efter att jag hittat en snygg överdel. De jag testade igår kan man dessutom köra med svarta bikini trosor till om man inte har lust att köpa en helt ny bikini. Så svarta bikinitrosor – det är ett måste i varje kvinnas garderob :) Om  man nu inte kör med baddräkt. Det gör inte jag för då får jag ju inte sol på magen och det vill jag ha. Solbränt daller ser liksom snyggare ut än vitt dito.

Först ut är den jag gillade bäst. Den här satt bäst av de tre jag provade dessutom. tyvärr finns den inte i så många bh storlekar som jag skulle önskat. 85 e eller f hade varit bra. Nu fick jag testa 95D istället och den satt hyfsat bra. 90 satt bättre runtomkring men då blir kupan mindre. 

Bh från xlnt avdelningen på Kappahl. Kostar 179:-

129:- för trosan.

Jag provade den helsvarta varianten också i en storlek mindre runtom men den kändes för trång i kupan.

Bh från xlnt och den kostar 179:- (tillhörande trosa finns också)

Den här var den jag egentligen var mest sugen på men den sitter inte bra alls. Den går inte på kupstorlek så jag drog till med 48. Så jäkla stora bröst har jag väl inte tycker jag men det har tydligen för 48 var alldeles för liten. Jag orkade inte klä på mig allt och gå ut och hämta en större men om ni ska beställa utan att prova så ta i för den är som sagt ganska liten.

Snyggast på bild. I alla fall för min del. 179:-

Ett tips när ni provar bikinis är att knäppa den så långt åt sidan som det bara går så blir det inte lika mycket att snurra runt. Det är ju annars döden att försöka snurra bak en bikini som har silikonkant och man dessutom blir lite småsvettig av att ha krängt på och av sig flera stycken…

Det här var alltså de tre första jag provat. Vi får väl se om jag tar mig igenom fler för det är ju inte direkt de mest smickrande bilder man kan ta av sig själv ;) Ha en fin eftermiddag. Puss /Louise

 1. Todelooo!
  Den där rosa/röda sista saken var porrigast..
  Hmm. DET lät ju nåt, men du vet vad jag menar (hoppas jag)!
  UNDERBART att du kommer hem i helgen!
  Hör av dig, så får du din produkt oxå!!!
  Kramkalas!!!

 2. pastasson. skönt att det inte bara var jag som tycker den satt helt knasigt! den ser ju ut att vara i nästan samma modell som de andra två men det är den icke. Ska prova runt lite till men Kappahl har 25% för medlemmar och det är ju trevligt :) Kram!

 3. Detvar den sista jag oxåvar sugen på å provade. Stl 44 (å jag har knappt tuttar alls)… såg inte klok ut. Men den var riktigt fin på bild.Du såg MKT bättre ut i den. Röstar påden översta för din del. Kram

 4. Här igen :)
  Jag rekommenderar Bromma blocks och Sollentuna. Men du kanske inte svänger runt i förorterna ;)

 5. Kära du!
  Jag gillar verkligen din blogg, älskar att du lägger ut bilder både på sånt som sitter bra och mindre bra. Igenkänningsfaktorn är mycket hög. Jag har provat massor efter att ha läst dina tips och nu blev jag sugen på den randiga bikinin, får se hur den ter sig ut på mig.
  Men du, jag blev lite ledsen i ögat efter att du hade varit på Joy-mingel, hade du inget att skriva. Vi har pratat om det här förut du och jag och jag vet att du har träffat på nån som inte var så Joy-ig, men om du gillade minglet så tycker jag verkligen att du ska ge oss en anra chans. Vi är typ 350 pers som vänder utochin på oss själva för att hjälpa till, även om du träffade en suris tycker jag att du ska ge oss en andra chans :)
  Jag gillar verkligen bloggen :)

  1. Hej Hellis! Vad glad jag blir att du gillar bloggen :D När det kommer till Joy minglet handlar det mest bara om att jag glömde ta bilder och sedan har det snurrat på som sjutton. Min plan är att gå tillbaks till Joy för alla var verkligen jättegulliga och hjälpsamma så jag trivdes där. Men jag vill som sagt ha lite mer att visa och prova i lugn och ro :) Än så länge har jag bara inte kommit iväg men jag tänkte ta mig en sväng på stan imorgon då jag kommit ut på stan först vid sjutiden de senaste dagarna och då fått hålla mig till gallerian och det är den Joybutiken jag är anti mot. Kommer dra till Drottninggatan och prova loss där istället.

  1. Ewa: skönt att vi är flera som har lite provhyttsångest när man ska dra på de där minimala plaggen ;) Men oj så sexiga vi kommer bli när vi hittat rätt! ;)

 6. Jag tycker den svarta var snyggast. Köpte min på Change i Täby C förra året. Helt ok priser och man fick mycket hjälp att hitta rätt storlek.

  1. Maia: Ja det namnet har dykt upp förut. Har tänkt ta och prova lite olika butiker och se vad de har att erbjuda :)

 7. Ett litet tips bara: Twilfit har ett bra utbud av snygga bikinis i alla storlekar,väldigt bra bh-ar även i större storlekar! Deras priser är rimliga och fantastiskt bra kvalitet.

  1. Christina: Har tänkt ta och prova Twilfit också men har bara inte orkat ta en bikiniprovning till än. hehe. Jag får häva en kanna kaffe och ge mig i kast med bikinis imorgon igen helt enkelt :)

 8. Vet inte hur jag hamnade på din blogg igår men nu har jag läst ALLA inläggen från de att Du började blogga…. Och jag bara älskar det! Inte så ofta man känner att ”det är på riktigt” men din blogg känns verkligen äkta!! Jag är väl inte riktigt lika kurvig som dig men jag får ändå så mycket inspiration och styrka av dina fina bilder!!! Keep up the good work, girl!!;))

  1. Johanna: men åh, vilken fin komplimang att du orkade ta dig igenom alla inlägg. Och dessutom tycker om bloggen! Tack så mycket :D
   Vad bra att du kan få inspiration trots att vi inte drar samma storlek. Det är det jag hoppas på. Att bloggen inte enbart är för oss som drar xl utan att
   den ska vara för kvinnor i alla storlekar som vill se lite hur plagg kan sitta utanför modellbilderna. Ha en fin fredag och kram till dig.

 9. Daniela: har tänkt prova lite där också. Ligger en här vid mariatorget också. Men vill inte lägga så mycket på bikini för antingen badar jag eller ligger ner så bara de inte hänger och slänger är jag ganska nöjd ;) Tills jag blir bjuden på resa till Bahamas då vill säga. hehe. kram

 10. Snygga!
  Jag kan inte handla bikinis i ”vanliga” affärer, så det enda stället i stan jag har hittat mina bikinis och bh:ar är på Gusaf Mellbin i Gamla Stan.
  Dyrt men titsen sitter där dom ska ;)
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..