Starbucks i hela Sverige

Det har sina fördelar att blogga. Förutom gensvaret från er kära läsare, så tänker jag på när det är roliga pressvisningar och ibland när det kommer bud och små paket. Jag blir som ett barn. Jätteivrig och glad. Igår knackade det på dörren och där stod en budkille med en stor låda. Jag blev så ivrig att jag råkade riva honom på ena handen när jag tog lådan. Jag hoppas att det bara kliade till lite skönt och inte blev till något han behövde förklara för flick- eller pojkvännen. Sorry kära bud. Det är farligt att komma med paket till mig.

Mystiska lådan med en ditnålad ros och hälsning.

I locket satt dessa bilder. Här kan ni nog gissa vad det är i lådan.(jag har ju redan avslöjat det i rubriken förvisso)

Just det, Starbucks hade skickat över lite nyheter att testa.

Tre olika kylda kaffedrycker. Faktum är att jag redan hade smakat en av dem i fredags. Jag såg den på Pressbyrån och tyckte att det där blir en bra fikakompis på roadtrippen ner till skåne. Den mellersta, Seattle latte var det och ja, så jäkla god! Tjejen i pressbyrån hade provat de andra då de var helt nya och hon var lyrisk.

En porslinsmugg, kolor, kaffebönor och choklad fick jag också. De här dryckerna kommer finnas i matvarubutiker och helt uppenbart på Pressbyrån där jag ju köpte i fredags. Nu hoppas jag bara att Starbucks kommer etablera sig i city också och inte bara ute på Arlanda.

  1. Ja helt onödigt att det är bara på Arlanda…dit åker man kanske inte för en kaffe. Vår Starbucks ligger på Centralen. Dock kan man ju inte kosta på sig en sådan allt för ofta då det kostar skjortan ju. Behöver jag säga att när jag var i Usa förra året så drack jag några sådana…kanske allt för många:) De kostade ju ingenting….:)

    1. Maria: ja de asen som ska till arlanda har ju liksom annat att se fram emot ;) Vi andra kan väl få glädja oss åt gott kaffe? Gissar att det blir ett gäng kaffedrycker på Starbucks för mig också om jag kommer till usa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..