Är sommaren här för att stanna tro?

God eftermiddag raringar. Och vart har den här dagen tagit vägen då kan man fråga sig? Jag hoppade nästan till när jag kollade klockan och såg att den är halv fem. Jisses! Jag antar att resten av landet har haft lika fint väder i helgen och idag som här i Stockholm. Igår blev det en tur till en park i närheten för att slappa, lapa sol, läsa bok. Ni vet, sånt man gör i solen. Jag blev dock inte kvar länge för det kom ett gäng med tio personer som lade sig kloss i kloss med min handduk. Hur tänker man då? Det fanns gott om plats på andra ställen i parken men nej, 30 cm från min handduk bredde puckona ut sig. Om jag lagt mig ner hade jag fått en fot i huvudet. Jag blev så sur att jag reste mig och argt snodde ihop min handduk. Nu tror jag att de sket totalt i min arga handduk och tyckte det var bra att jag gick så de fick mer plats. Bah! Hoppas de satte i halsen av sina medhavda äckliga pizzor.

Såhär fint var det först. Ivar Lo’s park ligger ca 5 min promenad bort från min port.

Idag har det varit ännu lite varmare och finare än igår så jag och Tess åt lunch i solskenet på en uteservering i gamla stan. Så mysigt! Det blev Caesar-sallad för oss båda. Therese ville dock inte vara med på bild så salladen fick posera ensam. Det var relativt lugnt i gamla stan idag vilket var skönt. Det är alltid mycket folk där men idag var det inte galet mycket. Som det förmodligen blir imorgon när det är prinsess-dop på g.

Dagens lunch.Det är inte ofta ni får bilder på min mat men idag kör jag ett klassiskt blogg-grepp ;)

Efter lunchen tänkte jag passa på att prova kläder i butikerna i gamla stan. Men efter en topp på Indiska fick jag sådär panikont i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Kallsvetten rann längs med ryggen och jag visste inte vart det fanns toa. Snacka om obehagligt. I full panik slängde jag över hela klädhögen till tjejen i kassan och rusade ut för att hitta toa. Tack och lov för Espressohouse!!  Så det blev inget provat idag men jag såg att Indiska har fått in massor med nytt bara den senaste veckan.

Kostar..tja..uhm..129:- kanske? Jag minns inte.

Nytt försök i gamla stan en annan dag alltså. Ha en fin kväll alla. Kram/Louise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..