Tack och hej bloggen

Ja nu är det dags för mig att ta ner vip-skylten här på Amelia. Mitt kontrakt avslutas den 2 juni så det är ju några dagar kvar, men jag tänkte förbereda er läsare och de företag som tar kontakt med mig att jag slutar här. Min mail kommer att vara densamma men bloggadressen blir under egen domän. Sidan är inte färdig än men jag meddelar min nya adress så fort den är klar. Jag hoppas ni vill fortsätta läsa mina klädtips och andra tankar även om jag inte är ameliabloggare längre.

Puss /Louise

 1. Självklart kommer även jag att följa med…
  Idag på Mors dag hade jag på mig min fina klänning som jag köpte på Indiska efter ditt tips, jag kände mig så himla fin…:)
  Du kommer väl att gå ut i god tid med din nya blogg, så du inte bara försvinner ut i nätrymden??
  Kul med en alldeles egen blogg kan jag tänka mig!
  Ha det så bra!!:)

 2. Så klart jag hänger med till nya adressen. Rekomenderar din blogg till mina vänner. Längtar till jag blir utskriven från sjukhuset så jag kan ut och kolla in dina senaste tips. Stort behov av en skön sommarklänning. Ser med nyfikenhet fram emot nya sidan. Tack för alla tips./Anita

 3. Klart en hänger me. Måste få dina härliga och braiga tips. Beroendeframkallande kan jag säga att jag är . Lycka Till. Ha de bra =)))))

 4. Självklart fortsätter jag läsa! Din blogg är ju så himla härlig att jag inte vill vara utan den. Du är värd att få betalt för allt du gör för oss läsare, men det är snarare Amelias förlust… Jag kommer ju till exempel inte ha någon anledning att surfa in på deras hemsida längre ;)
  Lycka till med bloggflytten! Inflyttningstävling låter finfint tycker jag :) Kram!

 5. Lotta: Det går lite upp och ner men det humoristiska lär nog få ta mer plats när jag seglar under egen flagg i nya bloggen :)

 6. Vill verkligen fortsätta läsa din blogg! Men var har dina humoristiska inlägg tagit vägen? Dom var mer personliga förut? Du är ju sååå rolig när du skriver! Fortsätt att vara dig själv för då är du som bäst!!

 7. Näääääääj! Vad säjer du? Ska du sluta nu? Jag som aldrig i mitt liv har följt en blogg eller ens har fb. (våga vägra fb fan). jag är helt beroende av din blogg!! Hur ska jag hitta din nya blogg då? Eller du kanske ska skriva en bok? (hoppas) Du är ju lite ”Bridget Jones” för mig med många skratt och tårar… Jag är så besviken eftersom jag kollar flera ggr varje dag! Lycka till goaste Louise! Gulle dej. Kraam Älla

 8. Instämmer helt med vad andra redan har kommenterat här din blogg är en av dom bästa här ! (tvivla aldrig pa det) Jag kommer givetvis att fortsätta läsa din nya blogg och önskar dig lycka till!!

 9. Såklart läser jag dig vidare! Men va konstigt att du inte får fortsätta på Amelia! Vill dom byta ut regelbundet eller lockar du inte tillräckligt med besökare? Jag tycker din blogg är en av dom bästa här!

 10. Shit, vad skraj jag blev när jag såg rubriken….Inte skrämmas så….!!!!
  Självklart följer jag dig vidare, Amelia missar en stor stjärna när du slutar!
  Kramen till dig

 11. Klart jag följer med! :-) En dag utan blogginlägg från dig skulle kännas tom, gillar din blogg massor! :-)

 12. Nämen!!!Ja,men huvudsaken är att du fortsätter blogga.,är lite beroende av din blogg ;) får verkligen inte missa bloggadressen nu….

 13. Jag blev lite orolig när jag läste rubriken och tänkte NEJ, SLUTA INTE BLOGGA! Men så läste jag resten och blev genst lugn igen :-)
  Uppskattar verkligen dina klädtips!

  Har det så skönt i solen och njut av det varma vädret.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..