Missoni hjärta Lindex

Louise Flinck

Nu är det dags att avslöja ett av höstens designsamarbeten. Det är Lindex som kommer samarbeta med Missoni. Den 25 september släpps kollektionen med de, skulle jag tro, karaktäristiska zigzag mönstren. Jag ser fram emot det och kommer absolut att försöka hugga några plagg då jag gillar Missoni och tycker att de gör plagg och mönster som är lättillgängliga och inte så hysteriska som en del av HM’s samarbeten varit.

Tio procent av intäkterna från kollektionen kommer gå till Rosa bandet och bara det är ju en anledning att köpa ett plagg eller accessoar. Om man nu inte vill skänka hela summan direkt såklart. Men om man ändå tänkt shoppa menar jag.

Kommentera

Kommentera

Själva sidan ligger säkert kvar ett tag. :) Det är ju så man brukar göra när man flyttar bloggen till olika ställen, så att läsare kan hitta den nya bloggen. Ska bli spännande att följa dig på den nya bloggen.

Käthe juni 2, 2012 11:36 /

Åh! Då hoppas jag på fina sjalar :)

Mari http://Mari.familjenlof.se juni 2, 2012 10:12 /

Äntligen ett samarbete helt min smak! Älskar Missoni men har inte direkt pengar till att handla deras snygga grejjer.

Camilla juni 1, 2012 12:45 /

ANNONS
ANNONS