Adrian och jag har fotomodellat!

Vilken dag! Är HELT slut i såväl skalle som kropp, men på ett positivt sätt! För idag var det plåtning för papperstidningen Mama och både jag och Adrian var med.

Superroligt och spännande, det är ju inte varje dag man får sätta sig tillrätta och få hår och smink fixat. Och dessutom är det någon som har plockat fram en massa fina kläder åt oss! Riktigt lyxigt. Resultatet kommer att kunna beskådas i början av augusti :-)

plåtning5

plåtning4

plåtning3

plåtning1

 1. Hej Malin! Tack! Absolut, tightsen med blåaktigt leopardmönster är från Nelly och de med brunsvart leopardmönster är från Powerwoman. Sedan var det plagg från Björn Borg, Polo Sport, Replay, Dagmar med mera :)

 2. Ja så kan det VERKLIGEN vara. Det har bott en tant här som är död nu. Jag tror såklart att hon dog i huset men att ingen vågar säga det till oss. Det som talar emot en sådan ”logisk” förklaring för min del dock, är att jag är mörkrädd överallt nästan. I lägenheten i New York fick jag för mig att grannen var i maskopi med djävulen och det baserade jag endast på att hon hade så välborstat hår trots att hon var ensam med tre barn.

 3. Tack vad glad jag blir! Jag har också utlovat några inlägg om att ha barn i New York så hoppas att du får lite bra tips till nästa resa då. Kram

 4. Jag känner med dig. Jag är inte mörkrädd men har läst alldeles för många deckare och ruskiga historier för att kunna släppa tankar som:
  -att i den där vanen som står parkerad på gatan sitter en galning som kommer rucka upp bakdörrarna och slänga in mig i skuffen och så kommer jag leva som torterad sexslav i någon lada i Pennsylvania i resten av mitt (korta!) liv
  -när barnen är är utom synhåll en sekund för länge så kommer de ha fallit offer för samme galning ovan
  -det ringer oväntat på dörren. Galning.
  -det ringer fel på telefonen. En galning som hör research.
  -och så går det på…
  /Lotta

 5. Hej Malin,
  Efter några månaders läsning av din blogg måste jag bara lämna en lite kommentar; den är fantastisk!
  Smygläser på jobbet och när jag kommer hem försöker jag läsa ikapp alla de månader som jag inte hunnit med än. :-) Hittade den då jag inför vår andra USA tripp nu i oktober ville ha lite bra mat-och shoppingtips, framför allt när man har barn med sig på resan(vår dotter 7 år), i New York.
  Vi besökte NY för första gången i september förra året och vi föll pladask, alla tre! Efter många och långa resor till Asien och Bangkok så har vi hittat en ny favorit! Nu i oktober åker vi ner till västra Florida till att börja med och sedan avslutar vi med NY.
  Som sagt, gillar din blogg skarpt, blandningen av inlägg, dina bilder och att få följa er, både stora och små.
  Vänliga hälsningar
  Madeleine
  Göteborg

 6. Jag ryser och känner så väl igen känslan. När vi flyttade in i vårt hus så hade jag en så stark känsla över att frun som bodde här innan oss fanns kvar på något sätt. Hon fick en hjärtinfarkt i huset och dog senare på sjukhus. Jag hörde/kände henne mest i trappan och i köket. Hon älskade sitt kök.. Det var lite läskigt på nätterna men det kändes ändå inte som att hon var arg eller så. Energin la sig efter ett par månader och när vi sedan byggde om köket så försvann de helt. Kan det vara så hos dig med? Att energin vill kolla in dig? Känner när jag skriver hur knäppt detta låter. Jag tror egentligen inte på sånt här men vissa känslor kan man bara inte strunta i.

  Lova att uppdatera bloggen om detta, ska bli spännande att följa. Men att det ska komma någon och ta er behöver du nog inte vara rädd för :-)
  Kram och tack för din fina blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..