Ett sista inlägg

Annonsen laddas.

Nu är det dags för mig att tacka för tiden som VIP-bloggare här på amelia! Tack alla ni fina läsare som har kommenterat inlägg och delat med er av tips och komplimanger! Och tack amelias digitala redaktion för att ni bjöd in mig till ert VIP-fält!

Att blogga dagligen tar mycket tid och just nu behöver jag tid att fokusera på mina andra jobbprojekt. Och som ni vet så är det en hel del bröllopsbestyr som kräver min tid just nu, så jag måste prioritera helt enkelt.

Även om det är tack och hej här på amelia – så kan vi alltid ses och höras på Calinas.se!
Kram!
/C


Foto: Julia Sjöberg

En takkrona av durkslag

Annonsen laddas.

När jag var i Barcelona
såg jag en sådan här rolig takkrona inne på en restaurang.
En lampa av ett gäng durkslag.

Som alltid, tänker jag:
– Man kanske skulle ta och göra en själv..?
Så jag stirrar på den här bilden nu.
Funderar på hur man skulle lyckas.
Har ni några idéer?

En enögd ailen-ödla som kidnappat en virkad tös

Annonsen laddas.

Syrran kan inte bara virka, hon har sjukt bra fantasi också. Kolla in hennes fina virkade gosedjur. Speciellt gillar jag den enögda utomjordingen/ödlan som har tagit en virkad tös till gisslan! Sådan här Sci-Fi-action ser man inte ofta i gosedjursvärlden! ;)
Missa inte mitt påskpyssel – vinn senaste numret av amelia!

Annonsen laddas.

Jag har gjort ett stort påskpyssel-reportage i senaste amelia-tidningen som kommer ut i butik på torsdag. Sju enkla, men dock piffiga pyssel bjuder jag på och det får ni ju bara inte missa! Därför tänkte jag tävla ut två nummer av tidningen till er läsare.

Skriv en kommentar på det här inlägget om varför ni behöver inspiration i påsk, så väljer jag ut två av er som får varsin tidning. Där kan ni läsa om hur man bland annat gör knäckiga lyckoägg, äggskalsljus eller en äggskalsvas.

Glöm inte att skriva er mailadress så att jag får tag på er om ni vinner.
Tävlingen avslutas på torsdag 29 mars kl.12.00!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. VINNARNA KONTAKTAS VIA MAIL.

Kram!
/C

Stockholms bästa vintagebutik?

Annonsen laddas.

Jag läste via Elsa Billgren att Old Touch skulle vara Stockholms bästa vintagebutik och att man knappt kan gå därifrån utan att ha köpt en grej.

När var jag där förrförra veckan gick jag dit för att kolla. Personligen hade jag inga problem att gå dit utan att köpa något, men jag kunde inte låta bli att fota…