Från risboll till designad papperslampa

Det här DIY-projektet tog sin tid, men nu blev det äntligen klart! Från vanlig risboll till en fantastisk lampa – som ett konstverk nästan. Lika snygg även om den är tänd eller släckt. I love it!

Okej, si-så-där 16-20 timmar av klippande, klistrande och pappersprassel skapade jag en annorlunda lampa. Det är ett superenkelt DIY-tips i sig, men det TAR TID! Så det är inget för dig utan tålamod. Jag klistrade på pappersremsorna med extra starkt limstift, men efter att jag klistrat fast två tredjedelar tog limstiftet slut och jag fortsatte med limpistol – och OJ – vad mycket enklare det gick då! Så det rekommenderar jag från början!

Jag tycker den blev jättefin, vad tycker ni?
Idén till det här DIY-tipset hittade jag här på Design Sponge och blev så himla inspirerad!

LOADING..