Ångestdämpande

När jag hade mycket ångest och livet var mörkt och jobbigt för en sisådär 13 år sen så hade jag många olika lösningar för att för en liten stund, om det så bara var för några timmar, slippa ångesten. Var det något jag blev bra på så var det på att smita från ångesten, men det gick bara en stund sen kom den tillbaka som en smäll, men ett av dom här knepen var tv-spelet Banjo Kazooie, ja, jag vet, en björn och en fågel som ångestdämpare? Men faktiskt så funkade det:). Det var något med alla olika världar och alla färger och den stora elefanten som kom över gräsmattan och gnolade var som en trygghet på något sjukt konstigt sätt. Haha, det låter kanske som om jag går på något nu men det gör jag inte. Jag är bara (kanske lite för…) ärlig.
Hur som helst, när jag var och bytte min konsoll idag så såg jag att dom hade det här spelet till xbox och jag var bara tvungen att köpa det. Så nu ska jag åka på en nostalgitripp tillsammans med Banjo Kazooie!

 1. Jag förstår vad du menar. Tv-spel är bra ”terapi”. haha. Man glömmer bort sina problem för en stund när man spelar. Tänka på annat, och TV-spelen har varit det enda som fungerat på mej

 2. Tack för ditt mod att du berättade! Förstår precis, man måste stänga av ångesten och göra något som får tankarna på något annat.
  Tack för att DU finns! Du hjälper………
  Kramar

 3. Just nu är jag inne i en djup svacka. Jag tittar på lättsamma program via datorn, som ex. Debatt. Slippa tänka alltför mycket och bara lyssna. Läser även bloggar, men det är väl typ det jag gör hela dagarna. Tränar också förstås. Det sägs ju att man ska må bättre av det och det vill jag tro på. Så fort jag blir sysslolös kommer ångesten och alla jobbiga tankar. Har dessutom tappat bort mitt spel till Wii :-( Var ändå ett mycket bra tips du kom med där så jag ska försöka hitta det eller köpa ett nytt.
  Jag tycker absolut inte att du är knäpp. Det är bra att hitta någon slags trygghet när man har ångest. Själv har jag fixat ”ångestdämpande” tv-kanaler, som t.ex. CNN. Mår jag dåligt sent på kvällen så händer det att jag tittar på det. De sänder direkt och det är trygghet för mig. Inte en massa CSI eller skräckfilmer som de tror att alla som är vakna efter 23.00 vill se. Stor kram!

 4. jag har också ångest till och från och precis som du gjorde då så spelar jag tv-spel för att koppla bort ångesten och känslan av att jag skall dö!För dö har jag trott att jag skall göra under de värsta ångest stunderna!På med tv-spelet och så flyr jag in i andra världar ett tag och så känns det genast bättre.Så det är absolut en bra grej när det är tungt!

  Ha en toppen dag fina Claudia och ta hand om dig!
  Kramar

 5. Åh, vad härligt med en kvinna som spelar tv-spel. Jag gillar det i perioder, då jag blir lite halvt beroende. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..