dagens

gjort: varit på praktik, pratat med arbetsförmedlingen som totalt kränkte mig och fick mig att springa ut gråtandes…..

ANNONS
ANNONS

gjort: varit på praktik, pratat med arbetsförmedlingen som totalt kränkte mig och fick mig att springa ut gråtandes…..

ikväll: laga mat om älsklingen köper med sig mini fraiche……

nu: dricka vischy

 1. Jag hatar Arbetsförmedlingen.

  Jag har utbildning, Jag söker jobb, Jag söker praktik. Jag blir behandlad som skit av AF + handläggaren.

  Jag har haft jobb + utomordentliga arbetsintyg

  Nu ska jag till Arbetsprövnings plats ”ska städa mellan 0800 – 1600.

  De fan inte klokt

  Jag har blivit medlem här nu för nu har jag fått nog av tramset från idioterna.

  http://www.anstallningslos.se/ BLi medlem här

  SALO är en folkrörelse som bara kan nå sina mål genom dig och ditt engagemang. Genom medlemmar som skapar lokalgrupper/ lokalavdelningar kan SALO verka både på det lokala och nationella planet.

  I vår programförklaring tar vi upp de krav på lång och kort sikt som vi anser ger positiv verkan för att skapa en humanare arbetsmarknad och framför allt en arbetsmarknad med fler arbeten.

  Ladda gärna ned vår infofolder och sprid den. Arrangera möten och diskutera hur ni på er ort vill arbeta och vilka saker ni vill fokusera utifrån den lokala situationen. Under denna process bistår riksstyrelsen med stöttning.

  SALO är en nyfödd organisation så det tar lite tid innan allt fungerar. Vi tänker från riksstyrelsen arbeta på ett nationellt plan i stor utsträckning för att komplettera allt lokalt arbete. Genom att skapa offentlig debatt och försöka påverka politiker på olika sätt kan vi tillsammans skapa opinion för SALO:s krav.

  _______

  Jag kan inte rega email här pga AF kan se den

 2. Jag har sökt massa jobb själv, men nu är jag med i ett projekt där jag har praktik på olika arb platser. Berättade hur bra jag trivts på Sandvik, även fast jag fortfarande är deprimerad, men det är av ren vilja jag tar mig tillsandvik var dag. Men from nästa vecka ska jag vara på ett annat ställe och sa det att jag ska försöka, men vet ej om jag klarar det. Då säger de (två kvinnor) att ” ärligt talat, vi kommer inte rekommendera dig till ITU:n (utbildningen jag kämpat för att komma in, därför jag går det här projektet), för vi tror inte du är stark nog att klara detta. Allt för att jag berättat för dem hur deprimerad jag är och att jag inte har något självförtroende. Så säger de så. Det var som en kvin i magen, jag bara gick därifrån och tårarna vällde fram. Mitt liv känns alldeles svart nu.

 3. När jag slutade gymnasiet så hade jag ingen aning om vad jag ville göra, kändes tomt och jobbigt. Det blev praktikplats hos en inredningsarkitekt. Roligt!
  Därefter arbetslös, extrajobb, arbetslös och så en ny praktikplats som tillslut blev en 50% anställning (Gina Tricot). Numera jobbar jag heltid i en annan butik. Så det jag ville säga är: Ge inte upp! Skulle nog föreslå att du, om du orkar, söker själv. Lämna en CV på företag som du tycker verkar intressanta, även om dom för tillfället inte tänker anställa någon ny. Visa ditt intresse!
  Lycka till!!!

 4. Vissa på arbetsförmedlingen tror sig vara förmer eftersom vi arbetslösa inte har någon makt mot dem, jag sprang också ut gråtandes första gången, men nästa gång fick jag prata med en annan jättesnäll tjej. Så det finns normala, hjälpsamma människor där också! Håll ut, jag vet hur det är.

  *Kram*

 5. Folk som jobbar på AF har ingen som helst socialkompitens och är oftast bara bittra människor som gillar att göra andra illa. kanske därför att de kallas för arbetsFÖRNEDRINGEN. så många gånger man blivit ledsen när man var där och de bara tyckt man ska rycka upp sig. förstår vart du befinner dig. tänk bara på att det är idioter och kontakta för guds skull chefen för just ditt AF kontor och berätta hur du upplevde allt!!

  kramar
  Linda-Marie

 6. Åh jag hatar de på arbetsförmedlingen. De får en att känna sig så himla dum. Jag undviker och gå dit, men vad ska man göra. Hoppas det löser sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..