vardagslyx

Home sweet home! Känns som jag varit borta i evigheter samtidigt som det känns som jag inte varit borta alls. Blev inget klänningsköp i Gävle innan vi åkte hem. Det kändes inte riktigt hundra! Jag är ju ute efter en svart tyllklänning och den gråa kändes bara som en kompromiss. Jag har ju min rosa tyllklänning så sja jag ha en till så får det bli en svart! Hjälpte allafall mamma att köpa örhängen. Blev ett par guldringar som jag själv skulle vilja ha. Sedan åt vi goda lunchsmörgåsar och åkte hem. Tagit en lång, varm dusch precis och hoppat i min naturvita morgonrock i fleece. Mys resten av dagen. Hann köpa med mig nya numret av Damernas Värld också. Har bara skummat igenom den än så länge. Artikeln om Ytligheter var jättefin!

ANNONS
ANNONS

By the way, Pågens saffransgifflar är farligt goda. Går  i n t e  a t t  m o t s t å ! ! !

LOADING..