Tema

Fortfarande vet jag ej vad jag ska köra för tema. Frisyrer? Känns trist med tanke på att jag ska till frisören om en och en halv vecka. Något annat? Help me, please!

ANNONS
ANNONS

 1. tema grillfest för jag vet inte vad jag ska ha på mig på min kompis grillfest, ellr typ tema mindre uppslädd fest elelr hahaha jag svammlar!! puss
  ps. me loooooves your blogg

 2. Hej!

  Jag läser gärna din blogg, tycker den är rolig och lättsam =)
  Jag vet att många många fler gör det så det vore jättekul om du ville följa exemplet jag har i min blogg i inlägget ”för alla barn som far illa” en tjej från aftonbladetsblogg som startat lite stöd åt utsatta barn. Kostar gratis och stöder =)
  Blogga vidare!

  (alla andra som läser får gärna hänga på med! glöm inte länka till orginal bloggen på aftonbladet bara, finns som länk i mitt inlägg!)

 3. Mia: nej du min ekonomi delar jag ej med mig och fejkväskor tar jag avstånd från. Det är inget jag väljer i första taget.

  Benjamin: tyckte att alla andra redan skrivit om det, sex bloggar på samma dag.

 4. du skulle kunna göra teama på olika kändis outfit ta typ Kate Moss, Mischa, rachel m.fl. så tar du bild på deras Outfit och sen din-. Annars gör du frisyer nu och sen frisyer när du klippt dig.

 5. kör ”till beachen” den kan bli en bra inspirationskälla ;-) eller att du gör som alla mode-program ”sno stilen” du kan ta kort på dig själv när du använder en del plagg som kändisarna fast det blir billigare :)… Lycka till

  ser fram emot temat och artikel på söndag (för det blir väl en?)

 6. Hej
  Är så glad att du finns med din blogg, din ekonomi, väskor äkta eller inte, din kropp + eller -, superkoll på mode eller ej-allt om detta är ju bara andras åsikter, det spelar ingen roll. Det här är en underbar blogg för att du delar med dig av dig själv. Välj ett tema du har lust med och vänta tills du känner inspiration. Tack för att du delar med dig av ditt liv så engagerat. Kram

 7. kombination av färgade detaljer. skor som väskor m.m. Jag antar att jag inte är ensam om att fastnat för dessa härliga färgklickar (:

 8. Hej! Har en fråga, hoppas du orkar svara.

  Ska sälja skor på tradera. har aldrig gjort det förr och jag undrar hur mycket det kostar att frakta dem efter budgivningen? Ska man paketera skorna själv?

  Sen så tycker jag du ska köra tema med skjortor! Roliga, eleganta och sexiga kombinationer. Skjortot är så snyggt och stort just nu. Även blusar skulle vara kul.

  Kram

 9. jag tycker min idé var bäst… konstigt.. så klart.. Att du tar på dig nåt som inte ens är särskilt snyggt nåt konstigt nåt annat nåt vi inte sett 2006 eller 2005 alltså att du är först med en ny trend Jag försöker själv hitta på nåt sånt här hemma.. men tror du skulle klara det bättre! är det inte en bra idé?? tycker jag!!!!

 10. ja….typ hur man kan kombinera en vanlig vit skjorta till myspys, släktmiddag och utekväll m.m.:) (blev inspirerad av din tidigare bild:)

 11. Jag skulle tycka att det var jätteroligt att se hur man kan kombinera ett par korta shorts! Känns lite svårt att veta vad man ska ha till..

 12. stransnygg, kanske skulle vara något! för just nu käns min hjärna tom på ideér för att kunna vara glammig på stranden :)

 13. Jag ser gärna ett hårtema ändå. Du verkar ha många idéer på hur man fixar med sitt långa hår.

 14. Hmm, kan du inte visa olika kombon med skärp och sidenband i midjan. Du är ju alltid så snygg med det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..