Showroom

Det är roligt att höra vad folk har för uppfattning om en. Fick några kommentarer idag om att jag sällan bär svart. Jag tycker jag alltid bär svart. Svart är min absoluta favoritfärg efter marinblått och vitt. Sammanställde delar av min garderob. Ungefär så här ser den fakiskt ut:

ANNONS
ANNONS

Färgklick
torsdag
söndag
onsdagens
lördagens
finfredag
ANNONS
ANNONS

Marint & vitt

15073-774
Eftermiddagssol
15073-749
Finfredag
Nr 2
torsdag
finfredag

ANNONS
ANNONS

Jeans

Måndag
15073-770
Tisdag
Söndag
Måndag
Tisdag
15073-679
måndag

ANNONS
ANNONS

Svart

Lördag
Torsdag
Söndag grillfest!
Middag
Måndag
Citylife
tidag
lördag
bio

 1. Hejsan!
  Undrar vart du har fått tag i den svarta klänningen med djupuringning där bak. Är på jakt efter något liknande.
  Tacksam för svar.
  Kram Frida

 2. Villken toppen sida, villket angachemang för att få världen en aning klatchigare på ett chikt sätt. Du har möjligt vis inga tips på några snygga lätta sommar jackor? är helt vilsen hittar värkligen inget.

 3. Elin: Hihi, ja det är bra när inspirationen tryter!

  tara: haha, ja jag är inte så gammal ;)

  Malin: tack!

  Kajsa: det tackar jag för, jag känner mig finast när jag ler!

 4. Jag tycker det är kul att du ler på alla bilder -till skillnad från såna som plutar med munnen och försöker se väldigt seriösa och glamourösa ut.. :) känns uppiggande och glatt!! Fina kläder du har också!

 5. Wow, din garderob är galet snygg. rikig höjdare på att kombinera :D

  vilket läppglans brukar du använda? nån juicy tube kanske? älskar färgen du har på läpparna på bilden där du bär en svart klänning med sidenband i midjan. kram kram

 6. Ja hjälp… Finns det något du kan ha på dig utan att se perfekt klädd ut?
  Galet snygg garderob!

 7. undrar bara var du har köpt den randiga klänningen näst längst t höger under ”marint”?? Den var jättesnygg!
  emmi

 8. Sjukt bra klädsmak! Rakt igenom känns din garderob så klassisk och stilren, och det blir aldrig fel! Har man en bra basgarderob är det så lätt att piffa upp med diverse smycken,söta skor och fina frisyrer. Du har koll,Engla!

 9. Du har väldigt mkt fint, men en riktig favorit är den lila tunikan fr La Redoute, den tycker jag mkt om.

 10. Anna: fungerar superbra! Läs mer under Frågor & Svar här till vänter!

  Jessica: det är ett sidenlinne och en kjol med tyll. Samt ett sidenband i midjan. Vita, tunna tight med spets har jag precis köpt på H&M´s barnavdelning!
  Klänningen låter bedårande, tack!

  Carro: nej den är ett par år gammal

  Jessica: ja jag ska sammanställa dme lite då och då så får man dem på samma ställe ;)

 11. Det måste vara praktiskt att ha foton på så många outfits vid de tillfällen man har svårt för att komma på vad man ska ha på sej. :)
  Du har så mycket snygga kläder!

 12. Hej! Jag undrar om den där jättesöta vita klänningen du har till de rödrandiga leggingsen är köpt iår? På HM? Jättefin blogg, förresten! :)

 13. Hej Engla! Var har du köpt den svarta klänningen, 4:e från vänster? Sen nåt du säkert vet, var får man tag på vita tights med spets nedtill? Och till sist ett tips: Såg en Engla-klänning idag, eller iaf så tänkte jag på dig när jag såg den :) På Kappahl av alla ställen, på barnavdelningen, vit skir vacker sak med tyll :)

 14. Mikaela: den är rakt skuren och visar inte mkt hud. Ärmarna behöve rman inte ha nerhasade som jag har, men den faller bäst så på mig.

  Lollo: Tack rara! Visst är koftan skön, en riktig gammal goding!

 15. Va fin hemsidan blivit! gillar ditt ”showroom”. 5:e bilden från vänster under ”svart” e min favorit. det är SÅ kanonsnyggt! dina acne hep black trash e så snygga! den gröna koftan e jättesöt! har en likadan .. hihi. hejhopp!

 16. Johanna: Tackar! Jag tycker båda är snygga! Ta en vit! Lite mer somrigt kanske, men svart är alltid hett!

  irmeli: tackar! Flera som skrivit så ;)

 17. Åh, gillar nya layouten på sidan!
  Trodde först att du hade slöja och brudklänning på dig vid första anblick. Men så är jag en bridezilla just nu också:D

 18. Engla du har verkligen underbara kläder.. är lite avundsjuk :)
  Jag funderar på att köpa en döskallescarf från asos, de har ju fått in nya svarta och vita nu. Vilken tycker du (eller ni andra som läser detta) jag ska köpa, svat eller vit? Kram

 19. skulle göra mycket för att få din garderob, kläderna är helt underbara, och på dig sitter dem som en smäck!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..