Om Engla

Jag försöker undvika listor i de flesta former, men Cizzi utamanade mig och det kan man ju inte tacka nej till.

ANNONS
ANNONS

7 klädesplagg som jag köpt men aldrig använder
Sju stycken? Nej tack och lov så köper jag nästan alltid sådant jag verkligen gillar och som hänger med i många år. Annars säljer jag eller ger bort dem.

6 saker jag inte går hemifrån utan
– Min mobil
– Plånboken
– Läppglans
– Penna
– Hårsnodd
– Nycklar

5 personer jag inte klarar mig utan

Jag klarar mig inte utan någon i min familj såklart! Och till familjen räknas alla jag älskar!

4 böcker/filmer jag gillar
– Jenna Jameson´s bok
– Dirty Dancing
– Top Gun
– Danielle Steel´s Star

1 sak ni (kanske) inte visste om mig

– Pratar svengelska varje dag.

2 kändisgarderober jag vill ha
Jag gillar min egen garderob, men man vill ju alltid utöka den…

1 sak jag önskar mig just nu
Att en hemlig önskan blir uppfylld…

 1. Ida: har blivit så bara, ofta skämtsamt.

  Simply: Tack det värmer att läsa!

  Sophie: ja den har kanske blivit lite för privat senaste dagarna, kul att det uppskattas, men det känns lite skört och riskabelt för min del att lämna ut mig för mycket eftersom många tycker att de har rätt att döma mig utan att veta vem jag egentligen är.

 2. Bloggen är något jag gör på fritiden, inte mitt jobb. Att skriva om det jag gillar är det bloggen handlar om. Ytligt? Javisst, jag vill inte vara för privat. Jag bjuder på mig själv så mycket jag kan, men försöker hålla en viss balans. Några uppskattar det, andra inte. Men alla är välkomna!

 3. Förresten, kan du inte göra en egen version av listan fast ändra lite? Jag är lite nyfiken på vad du skulle svara på dessa frågor:
  1. Vilken trend skulle du aldrig hoppa på? Själv hoppade jag aldrig på Buffalotrenden eller den här sjukt äckliga Foppa-sandal trenden ;)
  2.Vilken trend ångrar du i efterhand att du hoppade på? Själv ångrar jag att jag som barn satte på mig utsvängda byxor och hade batikmönstrade tröjor :)
  2. Vilken kändis-garderob skulle du aldrig vilja ha? (förutom typ Pam Anderson, Kelly Clarkson eller Jordan och såna andra som är givna bad dressers ;) ) Personligen skulle jag nog välja Paris Hilton, tjejen har kropp som en supermodell men ändå så misslyckas hon alldeles för ofta :)

 4. Hejsan! Kollade in din blogg det första jag gjorde denna måndag och måste bara säga en sak! För första gången på länge tyckte jag den var mer gullig och lite mer ”dagbokig blogg” än ”reklamig”. Du är för go!

 5. Hej! Jag fattar inte hur du gör. När du inte bloggar på ett par dagar så hamnar du t o m utanför listan på ”mest aktiva bloggare”. Så fort du dyker upp igen så hamnar du i toppen?? Pleeease explain. Puss

 6. ja, vad gör man inte när man har tråkigt? men det är väl lite det som är meningen med listor, att de är ganska ”onödiga” =) trevligt att du svarade engla.

  //CIZZI

 7. Hemlig onskan…spannande. F.o sa haller jag absolut inte med om att bloggen ar kall och ytlig, den ar faktiskt en av de mest personliga bloggarna jag laser :) Fast nej, sadar jattemycket fick man ju inte reda pa av listan, men sa ska man val inte doma en blogg pa ett enda inlagg heller :) Kram pa dig Engla!

 8. det var ju faktiskt helt onödigt av dig att göra den där listan. kan ju inte bli mer opersonlig. kan inte välja kläder,kan inte skriva namn på personer,kan inte nämna nån kändis som har bra kläder o kan inte avslöja nån önskan. kom igen försök göra din blogg mer personlig o med värme. den är så kall o ytlig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..