Ett par skor

Jag har ungefär ett par skor som passar nu, mina rosa flipflops från Victorias Secret. De bruna remsandalerna jag skulle ha idag fungerade inte, spände åt för mycket. Så nu kommer jag väl bo i de rosa flipflopsen. Nice. Dessutom har jag fått så mycket vätska i händerna att de börjat värka, känns lite obehagligt emellanåt.

Nu ska vi på fika hos vänner med tre små pojkar (känns som vi inte gjort något annat än fikat och hälsat på folk under semestern. Men vi har bjudit på fika med, har ju vår kaffemaskin nu. Blev en från Krups.)

 1. Det hade man kunnat räkna ut för längesedan: att du inte skulle kunna ha många av de fina skorna du visat här på bloggen under våren. Sista gravmånaden var en pina för fötterna tyckte jag. Tyvärr gick jag upp en skostorlek efteråt. Hade då 37 nu har jag 38…. är inte den enda personen som råkat ut för det. Lycka till !

 2. Jag repeterar: INVESTERA I ETT PAR BIRKENSTOCK!! Du behöver aldrig ångra dig, eller ägna mer än 10 sekunder av din tid att försöka välja skor. På fredag åker jag till hettan runt Medelhavet. Skopacklista: Endast mina Birkenstock!!! Det är inte kul att försöka vara chic om fötterna när de är som elefantftassar. Då är det bättre att bara tänka på det bekväma och leva i stället ! :)

 3. Lider med dig… vet hur det känns med svullna fötter och händer… Var glad åt vår andras orut med vädret, för hade det varit lika varmt som förra sommaren när jag gick höggravid hade det varit om möjligt ÄNNU jobbigare.

 4. Ja vi är nöjda med maskinen! Favoriten är latte och vanligt kaffe med lite mjölk :-)
  Pelle: Ja släkten får man inte glömma, de blir så glada som sagt och de är värdefulla. Tycker att man jobbar för mycket och aldrig är hemma :-) Kram
  nettis: Tack rara, känns skönt med stöd även från okända! Kramar!
  Kram på era alla och tack för rara ord och fint stöd!

 5. Förstår att du längtar! Men SNART så… :)
  Åker utomlands i morgon och hinner det sätta igång innan jag är hemma igen så LYCKA TILL!!! Även om jag inte känner dig så känns det jättekul o spännande att få se vad det blir. :) Tror att du kommer att bli en toppenmamma! ..med tanke på att du verkar vara en så himla gullig person.
  Kul att ni hittade en kaffemaskin tillslut. :) Vi ska oxå köpa en, kollar runt för fullt.. Är ni nöjd med er?
  kram

 6. Hello Engla =)
  Det förstår jag. Krämpor till tåls för snart kommer er skatt hehe. KUL!
  Samma här. Vi har hunnit hälsat på två morfar, två farmor och två familjer, min och tjejens. Fullt upp i sommar. Men det är det värt. Speciellt de äldre uppskattar oerhört när man besöker dem. Har du hunnit med släktingar också?
  Ha det fint!
  Krams

 7. Men Engla, bjuda på mer, tack!
  Calle Schulman har passerat ditt sidovisningsantalet med över 10.000 redan ju!
  Däremot han kommer säkert att vara flyttad till Profssbloggarlistan när någon köper ut hans blogg, så du blir ettan igen tror jag.

 8. På tal om ingenting… Jag tror du får en flicka! Du är så inne på allt som är rosa just nu! :-) Lycka till med slutspurten av graviditeten och vila då tillfälle ges! Det lönar sig, tro mig! :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..