170 cm över havet

Helt otroligt. Jag har ALLTID velat vara 170 cm lång, men har bara nått till 168 cm. Trodde jag. Mätte mig igår (fem ggr) på Polisstationen när vi skulle fixa pass och var 170 cm lång. (ja kanske 169 komma någonting men närmare 170 ;-) Wihoo! Jag tror helt enkelt jag inte sträckt på ryggen ordentligt förr? Eller så har jag helt enkelt växt sisådär två centimeter sedna mitt senaste pass :-)

ANNONS
ANNONS

Så, dagens nyhet ;-)

 1. du är så fixerad kring ditt utseende. Du borde lägga pengar på besök hos en psykolog istället för kläder och annat onödigt. Du behöver hjälp. Du ÄR sjuk!

 2. Håller med "Anna", varför grattis om man e lång? Jag e så trött på allas tjat med sina cm hit och dit! Jag menar skit samma, man är så lång som man är! Man kommer alltid vara kortare än någon och längre än någon.

 3. Jag har nyss skaffat nytt pass. Förra gången jag skulle skaffa ett mätte jag mig aldrig, de frågade hur lång jag var och jag drog till med 172 cm. Den här gången frågade de om det fortfarande stämde, men jag kände att det var dags att släppa livslögnen :p Jag mätte mig och var 170. Så medan du har växt två centimeter mellan dina pass, så har jag krympt två…

 4. Haha, detta har hänt mig också, är 24 år och förra året helt plötsligt, hade jag vuxit 1 cm från 168 till 169 cm, vill också gärna växa en till cm :)

 5. Jag trodde inte det va möjligt att växa på längden efter man fyllt 20!?Och när man fyllt 23 kan man inte växa mer på längden enligt läkarna jag frågat. Tillväxtzonerna har slutit sig för länge sen. Men om det är sant att du växt 2 cm så är det ju ett mirakel!Önskar att det kunde hända mig också för jag är 167cm och önskar att jag va 170cm eller gärna 175cm=).

 6. Haha vad roliga ni är! Spelar det någon roll, man är väl ändå precis bara den längd man är, oavsett vad det står i passet? Mätstickor varierar så tyvärr är det mer troligt än att ni växer i vuxen ålder hörröni. Sen är det så att man är kortare på kvällen än på dagen, eftersom diskarna i ryggraden töms på vätska genom gravitationen och kroppens tyngd. Det är dessutom så att man kan krympa lite efter en graviditet, som också sätter tyngd på ryggraden. Men inte växer man som vuxen, det är tyvärr kört. Inte heller borde det väl spela någon roll? Fin är du hursomhelst. Oavsett mätsticka.

 7. Det har hänt mig med, 3 cm har jag växt på senare år, hoppas jag växer 4cm till för då bli jag med 170, kanse inte högst troligt iofs =)

 8. Vad kul! :) MEN…det konstiga är att när jag mätte mig på polisstationen sist, så hade jag också växt… vilket känns lite konstigt när man är vuxen! ;) Kan det vara så att dom inte har rätt längd på mätstickan i Uppsala? Eller att den helt enkelt sitter fel? Verkar så iaf… ;) Sorry! (Var inte meningen att förstöra din lycka..) StorKram!

 9. samma sak har hänt mig…mätte mig till 3 olika pass under loppet av 2 år (slarvmaja nr:1) å jag var 1.68 på alla….fast jag mätte mig på 3 olika polisstationer så det var inte samma måttstock.
  sen gick det ca 4 år å nu är jag visst 1.70 =D

 10. najs!
  själv skulle jag bli glad om jag ens var 160 cm, är ca 155 cm nu :/
  fast har inte mätt mig på nåt år, men tror inte jag kmr växa så mkt mer :´/
  men kanske nån cm till, hoppas!!

 11. Allting är beroende på hur man mäter. Man är ju bara så lång man är, oavsett vad det står på mätstickan så är man ju inte kortare än vad man är.

  Min längd varierar också med upp till tre centimeter beroende på var jag mätte. Gjorde hälsokontroll på jobbet och då var jag 3 (!) längre än vad jag var. Men hon vägrade gå med på att jag var kortare så det fick skrivas in, passet lika så, också längre än andra mått.

  Inget att bry sig om, en centimeter är ju ganska litet i det stora hela :-)

 12. Samma sak hände mig när jag var mellan 28 och 30 år. Helt plötsligt växte jag 2 cm. Helt knepigt men så var det. Jag var 168, numera är jag 170.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..